Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ustawić kolejność rang na kanale TS3

kirolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić kolejność rang na kanale TS3

Chodzi mi o ustawienie kolejności rang żeby np. Admin był nad moderatorem . Jak można to jakoś ładnie i prosto wyjaśnić :D

Opublikowano

Mam polska wersje wiec pisze tak.

Ustawienia -> opcje -> Aplikacja - > Advanced permissions system. To pierwsze co robimy.

Następnie wchodzimy w Uprawnienia - > Grupy na serwerze - > Klikamy na jedna z rang - > w filtrze wpisujemy ID - > następnie rozciągamy 'Grupa' - > w Group Sort ID wpisujemy pozycje.

Jak będziesz miał jakieś pytania pisz PW :)

zyl.gif

Opublikowano

Jesteście tak durni? temat był tworzony w ciągu ostatnich dwóch dni z tym samym pytaniem. Zamiast tworzyć na nowo przejrzyj chociaż 2 zakładki wstecz.

1389811539-U283563.png

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Jesteście tak durni? temat był tworzony w ciągu ostatnich dwóch dni z tym samym pytaniem. Zamiast tworzyć na nowo przejrzyj chociaż 2 zakładki wstecz.

jakoś nie zauważyłem link ?

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Widzisz, tak trudno? nawet nie szukałem w drugiej zakładce bo było w pierwszej zakładce.

Panie moderatorze mam nerwy OFF.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...