Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuardianMu | S6E3 | Exp 500x | Drop 40 %

GuardianMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to ty twierdzisz ze on tak mowil... nie rozumiem cie widocznie masz krotkiego fiutka i gryzie cie to od dziecka do teraz widocznie zal dupe sciska ze innym sie udaje a tobie nie wyszlo (widocznie krotkie fiutki tak maja) przykro mi jak pomysle jaki uposledzony jestes :D

^^ Nie bede sie zniżał to twojego poziomu.. Wole juz sie zniżać do poziomu Cysia :)

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie poprostu irytuje mnie to ze podejmujesz probe zniszczenia mojej pracy bo chcesz sie zemscic na cysku za niewiadomo co... 

W przeprosinach dam wam publikacje na forum  z hackami :)

Opublikowano

Wszystko dziala, poprostu wczoraj mielismy maly atak, ale juz jest oki wszystko zabezpieczone :) Jaki amator nam ddosowal i strona troche przymulila. Zapraszam goraco.. A co do komentarza ze kolesiostwo?? Nie rozumiem. Ze moi koledzy? Masz jakis dowod?

Opublikowano

Witam, zagrałem o to na tym serwerze i co mogę powiedzieć, jeden gracz chwali sie ze ma pomoc od strony AT to po pierwsze. Gra sie dobrze nie powiem.

Ale nie Polecam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, nie polecam tu grac admin jest kompletnym dzieciakiem pomaga grac swoim ludziom. Sa gracze ktorzy expili na bugu a admin olewa to mowi ze cofnie im 2 rr jak maja ok. 20 rr juz i na spokojnie moga grac na wyzszych mapach. Zalozylem u nich na forum temat WAŻNE opisałem cała sytuacje ze po niecalych 3 dniach gracze maja juz exe ,itemy itemki acc , sety +13, a admin na pokojnie do teraz nie cofneli im rr, moze teraz jak przeczyta posta to cofnke zrobi im rr. Zostalem zbanowany na forum potem w grze ze wyrazalem swoje zdanie. admin chyba chcial mnie jak najszybciej uciszyc;) bo po co banowac tych co uzywaja bugow , lepiej tego co ma 1rr i chce sprawiedliwie grac.

Ja bilem rr caly dzien a oni ? 1 godzina i 1,5 rr . Wiec podziekuje im za ten serwer... ADMINI JESTESCIE MEGA NIE OGARNIECI. A na dowod tego ze mowie prawde wstawie jak odzywa sie admin do gracza:). Podobno maja pilnowac przestrzegania regulaminu oraz kultury na serwie.

http://zapodaj.net/6b355cecb1161.jpg.html

http://zapodaj.net/55a68deea3d1c.jpg.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...