Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuardianMu | S6E3 | Exp 500x | Drop 40 %

GuardianMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj server był jeszcze godny polecenia, sumie był to jeden z najlepszych na jakich grałem przez ostatnie 2 lata, ale dzisiaj wszystko się zjebało ^^ Ludzie łamią regulamin  (13. Gracze są zobowiązani o powiadomieniu Administracji o wszelkich bugach, błędach i niezgodnościach. Niestosowanie się do tej zasady konsekwentnie wynagradzane będzie PERMANENTNYM BANEM.), a dokładnie wbijają sobie resy na bugach, a admin za kare zabiera im tylko 2 rr, ale te osoby mają już w to chyba wyjebane mając ich 15 w końcu wbiją je w godzinę. Mało tego ludzie dostali prezenty za testowanie servera w postaci pand na tydzien... Server 3 czy 4 dni, a tu prosze exp x2 na tydzień. Reasumując osoba która korzystała z buga dostaje teraz pande ;)

Opublikowano

Matwa jestes naj bardziej zalosnym graczem jakiegolwiek spotkalem, wchodzisz na serwer na nowym koncie I caly czas do mnie piszesz spamujesz prowokujesz mnie, poprostu stracilem przez ciebie nerwy. Bo zachowujesz sie jak dzieciak... nie mam na serwerze zadnego znajomego!! Jedynie to ekipa, jakbym mial czemu mialbym o tym nie powiedziec? Nie wstydze sie znajomych. Nastepna rzecz, bug zostal przez nich zgloszony wysexpili 2 rr I to ile czasu temu. Ty jestes zwyklym AGresorem ktoremu nic nie pasuje , I niemozesz pogodzic sie z opcja ze ktos ma wiecej a ja mniej I nie jeste w top.

Pandy na tydzien.. Nagrody byly zapowiedziane tydzien przed startem, na forum rowniez byla informacja. MAcie w shopie za pcp pandy.. I to jeszcze tanie. Nie rozumiem twojej opini

Opublikowano

Zrozum, że mnie nie obchodzi to czy ktoś ma większy reset niż ja, gry stworzone po to by dawać przyjemność, jednak czasami miła jest dobra rywalizacj, ale gdy tą rywalizacje rozpierdala jakiś kutas to można się zirytować, ale to już z innej bajki. Mi głównie chodzi o to, że regulamin jest i trzeba go przestrzegać jak i administracja ma karać za jego złamanie. W poscie na forum sami się do tego przyznali, a jednak nie otrzymali za to kary i to właśnie jest rzecz przez która wygłosiłem taką, a nie inną opinię.

Ile kosztują pandy xDDDD??

Opublikowano

Jestem załosny? :)bo chciałem dokonczyc rozmowe?bo ludzie nie sa rownomiernie traktowani na serwerze?:) szkoda ze lataja ludzie w exe setach :) a Ty jaki poziom prezentujesz panie adminie? :),tylko 2 rr? (ktore jeszcze nie zostały odjete)te pierwsze ktore sa najwazniejsze? gratuluje;) No własnie twoja ekipa wykorzystała buga no tak ale zglosila po tym jak sobie mega pomogla :) szkoda ze ich lagodnie traktujesz jak wyzywaja na poscie itd;). Był event na starcie nagrody nie zostały wydane dla czego? bo Twoja ekipa mowila ze to nie sprawiedliwe;). A jak korzystaja z buga i wielu graczy sie zbuntowalo to nic cisza;) admina nie ma:) 

Opublikowano

Witam, zagrałem o to na tym serwerze i co mogę powiedzieć, jeden gracz chwali sie ze ma pomoc od strony AT to po pierwsze. Gra sie dobrze nie powiem. Ale nie Polecam!

Tu jakas osoba nie znam jej , mowi ze maja pomoc od AT :)

Opublikowano

Nie wiem, ale ten serwer to kpina jakaś, to samo sie dzieje co na ArchangelMu....

Admin nie mily, nie umie pomoc.

...Nie ma to jak miec znajomego admina i rozdawac itemy...no poprostu zal 

pozdro nie gram tu 

Mowie adminowi ze dziala hack a on mi na to "gowno mnie to obchodzi"

Matwa jestes naj bardziej zalosnym graczem jakiegolwiek spotkalem, wchodzisz na serwer na nowym koncie I caly czas do mnie piszesz spamujesz prowokujesz mnie, poprostu stracilem przez ciebie nerwy. Bo zachowujesz sie jak dzieciak... nie mam na serwerze zadnego znajomego!! Jedynie to ekipa, jakbym mial czemu mialbym o tym nie powiedziec? Nie wstydze sie znajomych. Nastepna rzecz, bug zostal przez nich zgloszony wysexpili 2 rr I to ile czasu temu. Ty jestes zwyklym AGresorem ktoremu nic nie pasuje , I niemozesz pogodzic sie z opcja ze ktos ma wiecej a ja mniej I nie jeste w top. Pandy na tydzien.. Nagrody byly zapowiedziane tydzien przed startem, na forum rowniez byla informacja. MAcie w shopie za pcp pandy.. I to jeszcze tanie. Nie rozumiem twojej opini

Jak ty sie odzywasz do graczy?

Cysiu jestes zalosny tak jak twoj serwer

Opublikowano

wielka nagonka.. serwer jst dla mnie wypas i nie pluje sie bo ktos ma wieceej resow niz ja. nie broniac nikogo uwazam ze warto wejsc i pograc, nie spotkalem sie z zadnym pomaganim ze strony admina ani gmow.. kazdy ich oczernia ale gra sie dobrze po 70online sie buja. ja osobiscie uwazam ze jest spoko i moge polecic kazdemu

Opublikowano

No dobra tylko jak na niego wjesc jak wchodze i za 20 seq d/c, ktos mi napisal zebym usunal hacka, tylko w tym rzecz ze ja nie mialem oraz nie mam zadnego hacka, mialem helpera to usunalem ale wraz to samo, wersje ktore sciagnlem to z linku mega clinet+patch. poradzcie coś

Opublikowano

Serwer okazał sie dobry, mozna spokojnie pobawic sie tutaj .

Dlugo sie bije do 1,2  resa, no ale cóż , moze to i nawet dobrze , gra staje sie dłuzsza .

Polecam !

Opublikowano

Nie wiem, ale ten serwer to kpina jakaś, to samo sie dzieje co na ArchangelMu....

Admin nie mily, nie umie pomoc.

...Nie ma to jak miec znajomego admina i rozdawac itemy...no poprostu zal 

pozdro nie gram tu 

Mowie adminowi ze dziala hack a on mi na to "gowno mnie to obchodzi"

Jak ty sie odzywasz do graczy?

Cysiu jestes zalosny tak jak twoj serwer

zapomniałeś chyba że ten serwer nie należy tylko do Cyska.. a pozatym prowokacje ze strony graczy którzy wiecznie są niezadowoleni zawsze powinny sie spotkać z taką odpowiedzią..

wracając do sprawy serwer elegancki administracja się stara, chociaż występują różne bugi reakcja na nie jest dość szybka widać że się przykładają.. jestem w stanie polecić szczerze ten serwer na polskiej scenie Mu dawno takiego nie było :-)

Opublikowano

cos z strona , prawdopodobny atak hakera panowie co jest ???

Fatal error: Out of memory (allocated 1310720) (tried to allocate 6144 bytes) in C:\xampp\htdocs\engine\adodb\adodb.inc.php on line 4095

More Power MuOnline

Opublikowano

jedni propsują, drudzy płaczą. jak dla mnie jest spoko, fajnie się gra, zapraszam wszystkich!

admin nie mógł się zalogować na vps i napisał do BOK-u, serwer działa - tylko strona jest off pewnie wieczorem naprawi

Opublikowano

strona nie dziala nie ma jak pobrac clienta na innym pc niestety ;)

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

zagralem i mysle ze serwer ma jakis potencjal choc sa jeszcze bledy np to ze w inw mozna miec tylko 1 wypadajke lipa helper staje sie bezuzyteczny jeszcze pogram i zobacze jak jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...