Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuardianMu | S6E3 | Exp 500x | Drop 40 %

GuardianMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rafał res acc moze i zostal napomkniety ale kiedy to juz raczej nie wazne dla ciebie... pozyjemy zobaczymy naprawimy to co mamy do naprawienia zrobimy co mozemy zeby sie dobrze gralo a jak bedzie malo ludzi to zrobimy res acc zeby bylo duzo graczy ale to nie jest przewidziane na jutro czy za tydzien.. napewno nie bedziemy sie z tym spieszyc.. a gdybyscie robili cos wiecej niz narzekania, stekania i jeki napewno byloby lepiej a tak to lepiej napisac tutaj komentarz w twoim stylu

hahahah jeszcze teraz pisza o res acc  goood bye guardian

zeby nas pograzyc zamiast wesprzec zebysmy dalej chcieli robic to co robimy :)

Opublikowano

res acc rly? .. to nic nieda :]

Na początku bylo fajnie ,ale teraz nikt ci nie da party kazdy solo ^^..

coraz mniej osob xD..

Wydaawal sie fajnym serwerem long term .. okazal się dnem ..

dzieki za gre ;]

pzdr

Opublikowano

widocznie nie warto nic robic na polskiej scenie mu skoro na poczatku bylo ok teraz dno... powiecie o nas ze jestesmy dziecinni itp a sami zachowujecie sie jak zadufani w sobie jedynacy z bogatych domow ktorzy uwazaja ze wszystko sie im nalezy.. nie da rady kazdemu dogodzic jeden chce tak ale drugi zupelnie inaczej... masakra to tak jakbyscie wy przy tym robili i ustawiali.. mowienie przychodzi z latwoscia ale w rzeczywistosci niektore rzeczy wygladaja inaczej niektore rzeczy sa naprawde ciezkie do ustawienia.. a co do resu acc zastanowcie sie czy ktos wam mowil ze zrobimy to juz teraz? nie oczywiscie ze nie za jakis czas napewno jak naprawimy wszystko i bedziemy chcieli zeby gralo z nami wiecej osob (caly czas chcemy) ale wasze conajmniej smieszne komentarze napewno nie polepsza naszej sytuacji :)

Opublikowano

czytam ze zrozumieniem to wy chyba nie czytacie... caly czas mowie o tym ze jak nam pomozecie to za jakis czas bedzie z tego naprawde dobry serwer niestety testy testami duzo rzeczy wychodzi dopiero jak jest zdecydowanie wiecej osob niz 10 testujacych :)

Opublikowano

. a gdybyscie robili cos wiecej niz narzekania, stekania i jeki napewno byloby lepiej a tak to lepiej napisac tutaj komentarz w twoim stylu

zeby nas pograzyc zamiast wesprzec zebysmy dalej chcieli robic to co robimy :)

A gdybyscie robili więcej przy serwerze niz sie opierdzielać  napewno było by lepiej 

Opublikowano

A gdybyscie robili więcej przy serwerze niz sie opierdzielać  napewno było by lepiej 

piszesz tak jakbysmy wogole nic nie robili...? a pozatym ja nie planowalem tego co mam w robocie... od roku nie jezdzilem nigdzie za granice a teraz sie obudzili ze przydaloby sie mnie wyslac... sorry ale nie poradze na to nic

Opublikowano

Kasa za donate zawinięta, zarobiło się kilka zł ;)

Czasu sporo to nie kosztowało :D Można RIPować :D

:) Polskie Realia Serwerów

Opublikowano

Kasa za donate zawinięta, zarobiło się kilka zł ;)

Czasu sporo to nie kosztowało :D Można RIPować :D

:) Polskie Realia Serwerów

Napisał, że mają problem z hostem. Nie ma żadnego RIP-u ;)

Opublikowano

spokojnie spokojnie wcale nie rip i wcale nie dla  paru zlotych kolego... gdyby to jeszcze bylo niewiadomo ile a tu raptem pare zlotych... ehh potem mowicie ze to my jestesmy dziecinni...

Opublikowano

Zróbcie res acc, usuncie bugi i donate, zostawcie samego Vipa na utrzymanie servera i mozna grac;]

A tak wogle myśleliście nad tym żeby zrobić server non reset 400lvl max? Myśle ze duzo chetnych by sie znalazlo na taki server;]

Opublikowano

teze tak mysle, generalne zmiany poprawa niewielu juz bugow ktore zostaly bo wiele zostalo ustawionych juz dobrze. wychodzily zgrzyty bo niektore rezczy wychodzily w praniu czyli exp na swampie albo dmg niektorych postaci albo drop bokow obojetnie tego troche bylo. teraz juz jest to poprawione w wiekszej czesci nie zostalo wiele, zrobmy wszystko na nowo zapomnimy co bylo najwazniejsze co bedzie serwer ma potencjal zostac zapamietany na dlugo bo gra sie fajnie ale to ludzie tworza atmosfere. chyba czasami zapominacie ze to jest Mu online a nie gothic tu nie ma jako tako fabuly, nowe sezony maja helpera i inne pierdoly a ludzie graja glownie dla topki no nie oszukujmy sie. potem wejdzie pare osob i o Boze on ma juz 2 rr a ja mam 300lvl, trudno tak juz jest nie ma co za to nikogo cisnac bo to w niczym nie pomoze. polski rynek serwerow do mu jest ograniczony nie ma prawie nic konkretnego, tutaj jest jedyna nadzieja na cos powaznego. zrobcie ankiete czy maja byc rr czy nie, czy jezeli tak to np moze ustawmy ze 15 to maks a potem pvp. ( strzelalem z liczba ) ustawmy drop jeszcze raz, nie bedzie donate dla itemow, bedzie sklep z niektorymi itemami za pcpkty za ich odpowiednia ilosc. rzeczy ktore sa dostepne w sklepie jak sie w miescie wdusi X moga byc za pc pkty dostepne ale potrzeba ich bedzie naprawde sporo( podaje same przyklady wszystko mozna zmienic poprawic inaczej ustawic przeciez ) i bedzie sie gralo spoko. jest duzo kombinacji ale zrobmy to na nowo i bedzie super a jezeli to nie wchodzi w gre to chociz nie dobijajmy gwzdzia do trumny bo tragedi nie ma, jak sie wyeliminuje reszte drobnych bledow to jest jak dla mnie super. ludzie pisza ze tylko res za resem, no niestety o to chodzi w mu prawda ? zawsze tak bylo , mozna to urozmaicic ;) pozdro

Opublikowano

No spoko, dalej nie potraficie sobie poradzić i serwer nie działa?

Czyli chyba miałem racje, co do ress acc nie zartuj sobie ;) 2dni 50osob pozniej 20 ;) tyle w temacie

Opublikowano

Powiem tak, serwer bardzo fajny pod względem ustawień. Ale nie może być tak, że dwa dni po starcie ktoś ma już 20 rr, a administracja będzie mi wmawiać, że koleś po prostu je wbił ;) No przecież nie można bez buga wbić na takim expie 20 rr po dwóch dniach, kiedy ja męczyłem się dwa dni nad pierwszym resem i to z pomocą już innych graczy, po resach. Jeżeli poukładacie to co Wam się posypało i spróbujecie jeszcze raz wystartować, a żeby wszyscy mieli równe szanse to ja jak najchętniej zawitam ponownie, tymczasem dla mnie rywalizacja została uśmiercona na samym początku, co wyłącza główną przyjemność z tej gry, bo jak już ktoś wspomniał wyżej. MuOnline nie ma fabuły, tu liczy się ranking, ale jak tu gonić kogoś z kim nie ma się zupełnie szans... litości ;)

Czekam na rozwój sytuacji.

Pozdrawiam,

Vesp

Opublikowano

Powiem tak, serwer bardzo fajny pod względem ustawień. Ale nie może być tak, że dwa dni po starcie ktoś ma już 20 rr, a administracja będzie mi wmawiać, że koleś po prostu je wbił ;) No przecież nie można bez buga wbić na takim expie 20 rr po dwóch dniach, kiedy ja męczyłem się dwa dni nad pierwszym resem i to z pomocą już innych graczy, po resach. Jeżeli poukładacie to co Wam się posypało i spróbujecie jeszcze raz wystartować, a żeby wszyscy mieli równe szanse to ja jak najchętniej zawitam ponownie, tymczasem dla mnie rywalizacja została uśmiercona na samym początku, co wyłącza główną przyjemność z tej gry, bo jak już ktoś wspomniał wyżej. MuOnline nie ma fabuły, tu liczy się ranking, ale jak tu gonić kogoś z kim nie ma się zupełnie szans... litości ;)

Czekam na rozwój sytuacji.

Pozdrawiam,

Vesp

zgadzam sie w 100% jeszcze nie jest za pozno zeby odgrzac ten kotlet i zrobic z tego cos naprawde dobrego

Opublikowano

Nie sądzę :D

a w temacie uważam, że R.I.P    a tłumaczenie, że wyjazd za granic czy coś, jest zbędne! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...