Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuardianMu | S6E3 | Exp 500x | Drop 40 %

GuardianMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestem dziś ostatni dzień na delegacji jutro wieczorem będę w Krakowie oplace serwer wgrywam wszystko i zaczynamy zabawę w tym tygodniu :-)

Opublikowano

nie musisz byc zainteresowana i w sumie mnie to nie interesuje co masz do powiedzenia kto bedzie chcial to wbije ja zrobie to co zaplanowalem..;-)

Opublikowano

Czyli aktualny start planowany na ? ;>
I polecam dzień przed startem zrobić nową publikacje :)

Opublikowano

Witam właśnie opłaciłem dedyka, jeżeli nie dziś to jutro dostane passy wgrywam wszystko i zaczynamy ustawiać. Start przewidziany na hmmm... nie chce podawać konkretnej daty - nie mam bladego pojęcia ile potrzeba będzie czasu na dokładne testy.. Co do publikacji napewno powtórzymy przed startem, ale nie dzień przed.. zobaczymy jak to będzie z ludźmi :-) dzięki za cierpliwość bo trochę jej trzeba było :-)

Opublikowano

A testy kiedy maja sie zaczac?

Bo 2 miechy czekamy na testy, drugie 2 potrwaja one  i okaze sie na starcie serwa ,ze po godzinie sewer PADŁ... Hehe :D

Opublikowano

Tez jestem zainteresowany zagraniem na tym serwerze... :) ale czy wypali ?? nic nie wiadadomo... z tego co wyczytałem z kometazy ludzi ktozy sie tutaj udzielaja to bardzo chwala ten serwer .. wiec nie ze tak powiem spier...cie tego:)

Opublikowano

a ja odnoszę wrażenie że serwer powstanie i do tego będzie to jeden z najlepszych na polskiej scenie Mu do tego będzie dużą odskocznią dla woga apo i tym podobnych pokracznych serwerów życzę załodze powodzenia chociaż pewnie sami wiedzą co robią

Opublikowano

ni widu ni slychu bo pracujemy nad plikami starając się usunąć wszelkie bugi.. nie jestem goloslowna ci*ka dlatego serwer powstanie jeszcze trochę czasu i startujemy testy mam nadzieję że tylko potwierdzą ze mozna ruszać :-) pozdrawiam wszystkich a w szczególności niedowiarkow

Opublikowano

ni widu ni slychu bo pracujemy nad plikami starając się usunąć wszelkie bugi.. nie jestem goloslowna ci*ka dlatego serwer powstanie jeszcze trochę czasu i startujemy testy mam nadzieję że tylko potwierdzą ze mozna ruszać :-) pozdrawiam wszystkich a w szczególności niedowiarkow

Wiadomo kiedy jakieś Testy?

Serw pewnie ruszy za miesiac ? do miesiąca ? ; )

Opublikowano

Guardian wybacz ale poki nie dacie sobie pomoc to nie odpalicie tego serwera, jednak gracze ktorzy juz maja kilka ladnych lat doswiadczenia pomoga wam szybciej wykryc bugi i wszelkie niedociagniecia. jak dla mnie lepiej aby testy z graczami trwaly dluzej niz czekanie niewiadomo do kiedy, pozdrawiam Agus

Opublikowano

Można prosić o informacje co się dzieje dalej z serwerem? Nadal trwaja prace i oplaca sie czekac na długoterminowy serwer? ;>

Opublikowano

Prace trwają cały czas, chcemy mieć dobre pliki, a nie byle co wziętę prosto z ragezone'u.. Trochę to jeszcze potrwa.. Jak narazie uruchomilismy strone 

To jest ukryta treść, proszę

napewno zostanie do niej dodane jeszcze pare rzeczy które ułatwia rozgrywke niedlugo udostepnimy kolejne informacje i napewno cos jeszcze... pozdrawiam

Opublikowano

Przypuszczalna data startu servera ? 

Rozumiem , że to będzie stabilny server ? 

jak coś to do testów jestem chętny , a także przy pomocy strony | forum | grafiki o ile coś jeszcze pamiętam :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...