Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana właściciela

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje że nie będzie to niekorzystną zmianą na forum.

Ale ufam Ci kkokoszu xD i mam nadzieje ze to dobry wybór ;-)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rozwój jak chu__ gdy forum się zaczeło rozwijać to za czeli się interesować osoby a ty kokosz sprzedałeś się dla kilku tyś zł :) tyle w temacie

Opublikowano

Wydaję mi się czy forum zaczeło jakoś szybciej chodzić? ;)

@Topic:

Bardzo się cieszę, że nareszcie postanowiliśćie współpracować z jakąś inną firmą, która utrzyma tak wielkie forum. Oby wiodło się jak najlepiej na nowej drodzę życia (haha). Powodzenia.

Opublikowano

rozwój jak chu__ gdy forum się zaczeło rozwijać to za czeli się interesować osoby a ty kokosz sprzedałeś się dla kilku tyś zł :) tyle w temacie

a to kokosz jest gwiazdą że mógł się sprzedać? Po prostu dla dobra forum przekazał go firmie informatycznej, Macie o to ból dupy, ale nie ogarnęlibyście tak wielkiego forum.

Opublikowano

a to kokosz jest gwiazdą że mógł się sprzedać? Po prostu dla dobra forum przekazał go firmie informatycznej, Macie o to ból dupy, ale nie ogarnęlibyście tak wielkiego forum.

Forum, które samo się kręci - faktycznie, trzeba ostro zapierdalać żeby to ogarnąć.

Dużo osób, podejrzewam, że dość młodych, błędnie interpretuje słowo "profesjonalizm". Wiążą je z posiadaniem zarejestrowanej firmy, dobrze prosperującej korporacji. Śmieszy ich fakt braku posiadania dobrej strony, czy miliona "lajków" na facebook'u. Jednak nie te atrybuty świadczą o profesjonalizmie, czy też jego braku. Jedyne co my, użytkownicy możemy teraz zrobić, to mieć nadzieje na polepszenie sytuacji forum oraz oczekiwać nadchodzących zmian.

Wykorzystują gotowe szablony na stronę główną swojej "agencji" bez pozostawienia jakiejkolwiek stopki/wzmianki o autorze, dla Ciebie jest to profesjonalne?

Wszelkie prawa zastrzeżone. DUALMEDIA © 2013-2014

Opublikowano

Forum, które samo się kręci - faktycznie, trzeba ostro zapierdalać żeby to ogarnąć.

Wykorzystują gotowe szablony na stronę główną swojej "agencji" bez pozostawienia jakiejkolwiek stopki/wzmianki o autorze, dla Ciebie jest to profesjonalne?

Niestety strona mi się nie wczytuje, dlatego też nie mogę niczego stwierdzić. Nie zawsze używanie gotowych szablonów wiąże się z przestrzeganiem licencji BY. Mimo to, jak napisałam, bez wglądu w stronę nie jestem w stanie powiedzieć więcej ;-)

Opublikowano

Niestety strona mi się nie wczytuje, dlatego też nie mogę niczego stwierdzić. Nie zawsze używanie gotowych szablonów wiąże się z przestrzeganiem licencji BY. Mimo to, jak napisałam, bez wglądu w stronę nie jestem w stanie powiedzieć więcej ;-)

Mi strona wczytuje się w kilka sekund. :-)

To jest ukryta treść, proszę

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Znam adres. Mi niestety wczytać sie nie chce.

Spróbuj z proxy.

Opublikowano

Zastrzyk gotówki na pewno się przyda. 

hmm, z moja aktywnością nawet nie zobaczę zmian ;) powodzenia mpc

; )

Opublikowano

No liczę na pelen profesionalizm :) ciekawi mnie tylko ile kasy dali za mpc i ile będą w stanie jeszcze w tym roku wydac na mpc :) Powodzianka :D ! :)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Miło mi wszystkich przywitać! Co niektórzy już się mnie dopatrzyli. Reprezentuję firmę DUALMEDIA i raczej będę tutaj zaglądał czysto technicznie. Dziękujemy za pozytywny feedback na wiadomość. Z pewnością niedługo będzie się działo dużo ciekawych rzeczy na MPC. Na chwilę obecną priorytetem jest poprawa błędów forum (również tłumaczeń) oraz nieszczęsnego błędu 502, a kolejno zmiana serwera na coś bardziej na czasie - możliwe, że nawet własny serwer w polskiej serwerowni. W międzyczasie czeka nas jeszcze spotkanie z administracją forum.

Pozdrawiamy też szukających dziury w całym - tym, co obecnie doszukali się naszej strony firmowej, nie ukrywamy - korzystamy z szablonu strony intro i dopóki nie będzie gotowa nasza strona firmowa, woleliśmy uruchomić coś w 5 minut niż strona miałaby być całkowicie niedostępna. Stopka autora została zniesiona za dodatkową opłatą :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...