Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BP i jego wspaniałe grono

Hooligan8Mille1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez mi odkrycie. Od 2010r kiedy wprowadzili nowego clienta gra zaczela sie zmieniac w maszynke do pieniedzy. Marudzicie, ze nowosci sa "chujowe", a prawda jest taka, ze gdyby nie one to gra dawno by umarla. Mowicie, ze przez upadek botow gra umiera, ale nie, jest przeciwnie. Duzo osob przestalo grac wlasnie przez boty, teraz kiedy BP ograniczyl totalnie ich ilosc oraz funkcjonalnosc Ci starsi zaczeli wracac do gry.

PS: Kiedys max mozna bylo walnac 30k, a nie 20k ;)

Pierwsza osoba która ma takie samo zdanie jak ja :)

Opublikowano

chłopie z kontem z top 150 niewiem czy 5 sekund jak bys się bił ze mnom albo z innymi graczami z tego forum pewnie byś się zdziwił ja biłem się z gościem z top 1 na pl 1 i wygrałem chociaż biliśmy się z minute a niemam full lf4 tylko 10 niemam full havock tylko 3 tu liczą się umiejętności jeszcze jedno znając życie grasz i używaż rsb shotera może wtedy masz 5 sekund

Opublikowano

Moze mu się pomyliło i ma ranking 1500 a nie 150, i 5 sek ubija pchelke z 1 flaxem na 1vs1 haha, :D

Opublikowano

chłopie z kontem z top 150 niewiem czy 5 sekund jak bys się bił ze mnom albo z innymi graczami z tego forum pewnie byś się zdziwił ja biłem się z gościem z top 1 na pl 1 i wygrałem chociaż biliśmy się z minute a niemam full lf4 tylko 10 niemam full havock tylko 3 tu liczą się umiejętności jeszcze jedno znając życie grasz i używaż rsb shotera może wtedy masz 5 sekund

Tak bił sie z TOBOM i padł no no ...

Było fajnie, zmienili to. Już lepiej było jak były boty... Wchodziły klany raz w tygodniu wszyscy sie lali wydawali wszystko urke i znów bot. Każdy miał czas dla siebie, a jak ja teraz wbijam i słysze ze ciagle bugują grupowe to bez jaj ... i na ts widze ze typ juz 16 h siedzi :D 

Wszyscy płaczą że BP niszczy gre ale większość kupuje i tak premki 

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...