Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam obecnie nie. Jednak już dzisiaj udostępnie patcha który to umożliwi. Do teraz zostało wprowadzone kilka zmian:

Vote System - Za głosowanie na serwer otrzymamy WCOINY do wymiany w cash shopie w grze.

Disconnect - System nie będzie już dawał przypadkowych DC.

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostało wprowadzone kilka zmian. Jedną z nich jest drop dark stone. Wieczorem zrobimy jeszcze 10 minutową przerwę w celu naprawy Sealów i tych petków nieszczęsnych co nie mają HP z Lucky Coinów. Pozdrawiam i zapraszam.

Opublikowano

Bardzo chciałbym zagrać ale mam problem. Gdy odpalam launcher wyskakuje mi błąd ''main exe not found'' czy jakoś tak. Może mi ktoś pomóc?

Opublikowano

Oczywiście. Rozwiązanie jest bardzo proste. Zaiste masz zainstalowanego jakiegoś antywirusa, który usunął plik main.exe. Niektóre antywirusy wykrywają naszego maina jako złośliwe oprogramowanie dlatego, że skrypt anty hacka ingeruję w procesy systemu. Jeśli mam racje to dodaj foldero do wyjątków, albo wyłącz antywirusa. Napisz czy pomogło.

Opublikowano

antywirus nie wyświetla żadnego alarmu jak ma to w zwyczaju robić. Gdyby była taka opcja prosiłbym o upload samego maina. :) + kontakt w postaci nummeru gg  prywatnej wiadomości.

Opublikowano

W takim razie nie wiem dlaczego zniknął ci plik main.exe z klienta, ale to nie problem. Za chwilę dodam do launchera autoupdate w postaci oryginalnego maina.

@ Spróbuj teraz.

Opublikowano

WebShopa nie ma i nie będzie na serwerze. Wszelkie kredyty do pozyskiwania na stronie są kredytami do wykorzystania w grze w Cash Shopie (pod X).

Opublikowano

Plaxiu login na PW poproszę jak można. Już wracamy do online.

@ Właśnie zaraz będę próbował coś wyczynić z tym, bo za Andrewem się doczekać nie mogę....

Opublikowano

Jaki błąd Ci wyskakuje?

@ zrestartowałem całą maszynę, może to pomoże.

Opublikowano

Jaki błąd Ci wyskakuje?

@ zrestartowałem całą maszynę, może to pomoże.

Launcher v1.7.0.13 Error Code:1700

Proba polaczenia nie powiodla sie, poniewaz polaczona strona nie odpowiedziala poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone polacznie  nie powiodlo sie, poniewaz polaczony host nie odpowiedzial. Luncher will now close. ......

Opublikowano

Jesteśmy atakowani DDoSem o sile ponad 70Gbps (prawdopodobnie atak jest kilkukrotnie większy, ale dużą część blokują operatorzy nadrzędni, a więcej łącza nie posiadamy). Niestety w tej chwili nie pozostaje nam nic innego jak czekać na zakończenie się ataku.

Niektórym użytkownikom uda się dostać na serwer po wielu próbach. Pozostaje czekać, aż osobą skończą się środki ;) Z doświadczenia wiem, że takie ataki kosztują dużą sumkę pieniędzy więc w końcu budżet się skończy ;)

@ Tak jak pisałem. Siła ataku zmniejszyła się już wielokrotnie. Zapraszam do gry i przepraszam za problemy. Ktoś chcę nam dopiec ;)

Opublikowano

niestety od jakiegoś czasu ktoś na polskiej scenie Mu próbuje zatrzymać rozwój serwerów wysyłając ataki DDoS w dodatku wybierając serwery które potencjalnie mają jakąś przyszłość może w końcu ten niespełniony niewyżyty łeb zrozumie że to do niczego nie prowadzi albo znajdzie serwer na którym nie okaże się noobkiem pozostaje nam wszystkim środkowym palcem pozdrowić wrogów :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...