Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś w tym jest w sumie, nie najgorzej prawisz. Jednak ja jestem zdania, że jeśli większość chce,- to nie ma sprawy. Jak widać coraz lepiej radzimy sobie z atakami o takiej pojemności. Przylagowało 30 minut i cisza.

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tego co do tej pory dzialalem zawsze gracze chcą multi konta a potem narzekają że każdy afk i nie ma sensu grać.. to jest paradoksalne ale niestety prawdziwe..

Opublikowano

zebym mial lagi to bym sie cieszyl...ja wogole wbic nie moge, jak wbije to z 20 min i dc i problemy od nowa i tak w kolo Macieja... niby ataki...ale jakos inne serwery na innych hostach stoja...

mozliwosc odpalenia 2 okien zniszczy serwer...

poza tym inni graja normalnie i tylko wybrani jestesmy ze mamy problemy...

depo sie nie otwiera, buff elfa znika po warpie...

Opublikowano

zebym mial lagi to bym sie cieszyl...ja wogole wbic nie moge, jak wbije to z 20 min i dc i problemy od nowa i tak w kolo Macieja... niby ataki...ale jakos inne serwery na innych hostach stoja...

mozliwosc odpalenia 2 okien zniszczy serwer...

poza tym inni graja normalnie i tylko wybrani jestesmy ze mamy problemy...

Dlaczego multi ACC ma zniszczyc serwer ? Znajac zycie i tak wiekszosci to sie znudzi ...  Jezeli przeszkadza Ci granie na tym serverze masz przeciez tysiace innych do wyboru, wiec w czym problem ? Administracja dziala swietnie robi wszystko co moze aby gralo sie lepiej . NA Ddosy nic nie poardzimy, niestety swiat a w szczegolnosci nasz karaj jest tak skonstruowany ze jezeli ktos odniesie sukces to drugiej osobie zal tak sciska dupe ze chce za wszelka cene to zepsuc. Najbardziej glupie jest to ze admini wlozyli w swoja prace kupe pieniedzy jak i czasu, donate jest okrojone do minimum co jest rzadkoscia w tych czasach, wszyscy maja rowne szanse, a taki przyslowiowy "Jasiu" klepie w ta klawiature tylko po to aby krytykowac, po czym wraca na serwer i gra dalej. Chlopie gdzie tu logika ? 

Ps. i kto by pomyslal ze Ty jeszcze wczoraj mnie pouczales odnosnie kultury grania !

Opublikowano

A czy ja mowie, ze Administracja dziala zle? akurat sa to osoby obeznane w tej dziedzinie i na pewno jesli chodzi o sprawy techniczne serwera to bedzie jak najlepiej, tylko hosting... Serwery "spod" Ozirusa zawsze byly dobre.

Opublikowano

cos nie tak z serverem? zanim wyswietli mi server zeby sie polaczyc mija nie wiadomo ile czasu a gdy juz wejde na server lagi mam zajebiste.... albo dc wywala

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

jak widac padlo , co chwile pada meczace juz to zaczyna byc nie ma co sie dziwic ze tak malo osob na server wita skoro niestety ale taka masa problemow  jest

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Dlaczego multi ACC ma zniszczyc serwer ? Znajac zycie i tak wiekszosci to sie znudzi ...  Jezeli przeszkadza Ci granie na tym serverze masz przeciez tysiace innych do wyboru, wiec w czym problem ? Administracja dziala swietnie robi wszystko co moze aby gralo sie lepiej . NA Ddosy nic nie poardzimy, niestety swiat a w szczegolnosci nasz karaj jest tak skonstruowany ze jezeli ktos odniesie sukces to drugiej osobie zal tak sciska dupe ze chce za wszelka cene to zepsuc. Najbardziej glupie jest to ze admini wlozyli w swoja prace kupe pieniedzy jak i czasu, donate jest okrojone do minimum co jest rzadkoscia w tych czasach, wszyscy maja rowne szanse, a taki przyslowiowy "Jasiu" klepie w ta klawiature tylko po to aby krytykowac, po czym wraca na serwer i gra dalej. Chlopie gdzie tu logika ? 

Ps. i kto by pomyslal ze Ty jeszcze wczoraj mnie pouczales odnosnie kultury grania !

Brawo ! 

Opublikowano

TO NIE JEST WINA ADMINA 

KAZDY SERWER LEZY CO MA VPS I WWW NA AWHOST

TYLKO KUR** DEBIL NAJWIEKSZY MOZE COŚ BRAĆ OD TEGO JEB***** ZŁODZIEJA KŁAMCE ANDREWA(AWHOST)

I NIC ANDREW NIE ROBI....

MOIM ZDANIEM CIESZE SIE Z TYCH ATAKOW NIECH TEN AWHOST PADNIE :)

Opublikowano

Nikt nie wini admina, trudno winic admina za ddos ale hosta to juz inna sprawa.

Zastanawie mnie od czego zależy kto może a kto nie może wejsc do gry lub na strone . :)

Opublikowano

TO NIE JEST WINA ADMINA 

KAZDY SERWER LEZY CO MA VPS I WWW NA AWHOST

TYLKO KUR** DEBIL NAJWIEKSZY MOZE COŚ BRAĆ OD TEGO JEB***** ZŁODZIEJA KŁAMCE ANDREWA(AWHOST)

I NIC ANDREW NIE ROBI....

MOIM ZDANIEM CIESZE SIE Z TYCH ATAKOW NIECH TEN AWHOST PADNIE :)

jestem za niech awhost padnie! drogo stoi daje pliki igcnu niby premium a bugow tyle ze co chwilę tickety 3ba wysylac..

Opublikowano

Czegos tu nie rozumiem, czytam i czytam i ni w ząb.

Ja normalnie gram, zadnych lagów, nawet depo juz dziala normalnie, czytam, ze RIP .

Hmm, oświećcie mnie w temacie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...