Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mogę sie zalogować do gry .. Wchodzę na swoje konto na każdą pobieżną postać da się zalogować, natomiast na główną już nie ... Chyba została zbugowana .. Proszę o szybką interwencję.. Wysłałam również meila do Pana.

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Agrrrrrr, już ci mówiłem coś o tym "pan" ! :D:D Poprawiłem ;>>

@ nie chcielibyście serwera team speak?

Opublikowano

Jest dobrze, serwer odzyl! gracze wrocili i przybyli nowi, zachecam do gry!

Ozirus wiem, ze masz sporo na glowie, ale widac, ze zalezy Ci na serwie :] Zmiana hosta na plus, ale nadal czekamy na dodatkowe spoty na karutanie i vulcanie ( golemy glownie) hoty i zwykle spoty. Graczy przybylo i zrobilo sie ciasnoo :\

Takze DOPP moglby byc nieco lepszy tzn. znacznie lepszy :)

Moglbys rzucic okien na pralke - 5x zapke na BC 7 spalilem..

Jak rr przez komende dla graczy z GR poprawisz to daj znac tutaj :D

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Chętnie bym zagrał,lecz mam jeden problem.. Chodzi oto że kilka dni temu zrobiłem konto,próbowałem się zalogować na stronie,i w grze,ale moim oczom ukazywał się komunikat "Your account is invalid" Passy dobrze wpisuje,nawet zrobiłem drugie konto,ale dalej to samo. Wiecie jak temu zaradzić? Ozi,więcej info na pw. ^^

Opublikowano

Wykonałem 1 GR - nick Tameshi czekam na dodanie nagrody. Dodaje 2 bledy, ktore jeszcze zauwazylem:

1. SD wynosi wszedzie, u kazdego zapewne 100

2. Seale po 3rd quescie expa nie daja.

Opublikowano

Mam problem z założeniem konta na forum serwera.. Ciągle wyskakuje mi błąd.. Co mam zrobić??

nie zakładać :)

Opublikowano

Można zmienic, zeby w Master drzewku dostawalo sie po 5 pkt. za lvl a nie po 1. W jedna kradke wchodzi 20 pkt, to sie nieda nawet zapelnic jednej strony.

Opublikowano

Informuje, że okł godziny 16 będę już w domu i nadam wszystkim graczom to o co prosili jak i wprowadzę mały update. Związany z elfem i Master LVL.

Opublikowano

2. Seale po 3rd quescie expa nie daja.

Seale na 3rd nie działaja na level, tylko są na master expa :3 I tak jest na każdym serwerze :3

Opublikowano

Ewentualnie osoby, które zrobiły 3 klasę, a chciałyby korzystać ze zwykłych sealów mogą napisać pw do mnie z nickiem postaci i przywrócę 2 klasę.

Opublikowano

Ozi teraz sie gra miod malina :D

A kiedy na tym serwie nie grało sie miód malina ???

Mnie od początku gra się miód malina ^^

Polecam !

Opublikowano

Serwer odzyl? wrecz pzreciwnie. Jest mniej graczy, im dalej w las tym ciemniej. Skille pobugowane (multishot), po cos 3rd postac jest wiec seale powinny na niej dzialac a nie przywracac postac do lvlu 2. Garstka ludzi na forum serwerowym (powod=sam Admin serwera siedzi glownie tu...). I wiele wiele innych rzeczy.

Opublikowano

Emerytowany. Bugi interpretujesz bugami, a nie słabą znajomością seasonu 6. Gdybyś był obeznany wiedziałbyś, że seale na 3 klasie postaci działają tylko na Master lvl i jest tak wszędzie, bez względu na który serwer z S6 pójdziesz. Dodatkowo co jest nie tak z multishotem?  I wiele innych "jakich"-? rzeczy? Support udzielam bezpośrednio przez email, mpcforum, forum serwera oraz skype. Więcej komunikatorów nie posiadam. 

Opublikowano

Emeryt ...nikt nie pisze, ze serwer odżył, fakt gra mniej ludzi ale nie az tak mniej, nigdy tu nie było ponad 60 online ^^

Odeszła garstka dzieci typu Xivio <czy jak mu tam > na "sławetny" WOG, gdzie mogą za kieszonkowe kupic resy, sety itp i tam uwidaczniać swoja ważność spoza ekranu .

Na tym serwie skonczyło sie to ,  zostali gracze dojrzali wiekiem i wytrwałościa, sa teraz w top , to i z kim tu sie teraz bawic w "zabijanie" ??

Ja i moi przyjaciele grają , nie zmieniamy serwerow jak rekawiczki !

A tak nawiasem...emeryt.. w zadnym twoim poscie dotyczącego tego serwera nie widze pozytywnych opinii , wszystko jest bleee, wskaż mi serwer S6 bez bugów !

W porywach średnio 40 online, nie jest tak żle !

Dalej bede polecała :)

To na tyle .

Opublikowano

Wilemo moj kolega Sissyy miał namysli ze był graczem z poza kraju i jak były ataki na host to nie mogł polaczyc z serverem a inni gracze z polski nie mieli tego problemu i mogli grac,,, :)

tak wiec sissyy pisze ze admin stara sie i wykonuje dobrze swoja prace i nie ma teraz problemow :)

ja jako gracz tez polecam server  bo został stworzony  dla ludzi i zadbany przez administratorow dla przyjemnosci gry i grzechem by było powiedziec ze donatorzy tu maja przewage.

po raz pierwszy spotykam sie z tak zbalansowanym serverem jak ten. taki server tylko zasługuje  na dobra opinie :)

Pozdrawiam Niebieski 

Opublikowano

Ozi napraw mi postac z buga co mi po 1szym gr zostal. Chodzi o to ze nie moge questa robic zadnego bo mimo ze mam sm mowi mi ze nie mam itd a jak wezme questa na sm to pewnie mi sie zrabie postac jak niebieskiemu kiedys

A BTW jestem na 100% pewny ze z jakiegos powodu nie dziala mi seal of healing albo ten drugi nie wiem . nie daje mi expa pewnie przez ten problem z klasa

Prosze o poprawe

Na Postaci dl to samo mimo ze mam pande i seala to seal nie daje expa po sciagnieciu pandy mam exp normalny

Opublikowano

Witam,nie mam pojecia dlaczego na tym servie gra tak mała liczba osob,server jest naprawde fajnie ustawiony oraz bardzo przyjemnie sie na nim gra :).Prosilbym admina o wieksze rozreklamowanie servera,bo naprawde szkoda zeby taki super server zostal uspiony,pozdrawiam :)

Opublikowano

Emerytowany. Bugi interpretujesz bugami, a nie słabą znajomością seasonu 6. Gdybyś był obeznany wiedziałbyś, że seale na 3 klasie postaci działają tylko na Master lvl i jest tak wszędzie, bez względu na który serwer z S6 pójdziesz. Dodatkowo co jest nie tak z multishotem?  I wiele innych "jakich"-? rzeczy? Support udzielam bezpośrednio przez email, mpcforum, forum serwera oraz skype. Więcej komunikatorów nie posiadam. 

Bo widzisz ... tak sie interesujesz serwerem, ze nie widzisz co się pisze:

To jest ukryta treść, proszę

Emeryt ...nikt nie pisze, ze serwer odżył, fakt gra mniej ludzi ale nie az tak mniej, nigdy tu nie było ponad 60 online ^^

Odeszła garstka dzieci typu Xivio <czy jak mu tam > na "sławetny" WOG, gdzie mogą za kieszonkowe kupic resy, sety itp i tam uwidaczniać swoja ważność spoza ekranu .

Na tym serwie skonczyło sie to ,  zostali gracze dojrzali wiekiem i wytrwałościa, sa teraz w top , to i z kim tu sie teraz bawic w "zabijanie" ??

Ja i moi przyjaciele grają , nie zmieniamy serwerow jak rekawiczki !

A tak nawiasem...emeryt.. w zadnym twoim poscie dotyczącego tego serwera nie widze pozytywnych opinii , wszystko jest bleee, wskaż mi serwer S6 bez bugów !

W porywach średnio 40 online, nie jest tak żle !

Dalej bede polecała  :)

To na tyle .

i tu widać ze nie czytasz dokladnie:

default_large.png Napisany przez Emerytowany na 21 luty 2014 - 16:32 w MU Online - Publikacje i Opinie Serwerów Prywatnych

A czy ja mowie, ze Administracja dziala zle? akurat sa to osoby obeznane w tej dziedzinie i na pewno jesli chodzi o sprawy techniczne serwera to bedzie jak najlepiej, tylko hosting... Serwery "spod" Ozirusa zawsze byly dobre.

Pomijajac temat wypunktowywania sobie co kto zle robi, zastanawia mnie jeden fakt. Dlaczego na zagranicznych serwerach jest tak duzo online po 100-500, w dodatku gra tam sporo polakow. Czyzby nie doceniali polskiej sceny MU?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...