Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziala Wam normalnie server w tej chwili? u mnie z nowu to samo sie robi co wczoraj strona laduje 20 minut a launcher odpowiada jedynie errorem -.-

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

bo res serva o 14 byl i cos robia

bo iwesz mial byc szybki restart a minelo 20 minut ;) dlatego jestem ciekaw czy juz normalnie smiga? bo wczoraj bylo tak ze jedni mogli wejsc , a drudzy nie ;)

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

cicho siedz lepiej bo zaraz reprymende dostaniesz ze serw za darmo i wogole, ze jest duzo innych itp itd.

BTW.. na cholere taki ziebany hosting? a najfajniejsze sa opisy na stronie hostingu:

Ochrona

Nie obawiaj się ataków DoS/DDoS! Sprzętowe firewalle firmy Juniper Networks powstrzymają ataki i zapewnią graczom komfortową rozgrywkę."

"Niezależnie od przeznaczenia serwera, na pewno mieli Państwo do czynienia z atakami na własną infrastrukturę oraz serwery. Nieplanowane przestoje, nadmierne obciążenie - to tylko niektóre z efektów ataków na serwery, a wszystko to sprowadza się do niemożliwości prowadzenia działalności w internecie i strat finansowych. Nie idziemy na kompromis, sprzętowe firewalle firmy Juniper z serii SRX oraz systemy IDS/IDP automatycznie wykrywają większość ataków i blokują je zanim nadmiarowych ruch spowoduje problemy z działaniem usług. Dodatkowo dla każdego serwera ofertujemy spersonalizowaną konfigurację reguł firewall, która nie pozwala na dojście do serwera niepowołanego ruchu, dzięki czemu nie występuje problem braku zasobów spowodowany koniecznością obrabiania niepotrzebnych pakietów przez serwer. Wszystko to gwarantuje bardzo dobrą ochronę przed wszystkimi niebezpieczeństwami jakie mogą Państwo spotkać na swojej drodze w sieci."

hahah tere fere

Przecież ten nie powiem kto, musi coś napisać, zeby ktoś kupił od niego :) Ale mam nadzieje że awhost padnie:)

Opublikowano

Siła ataku zmalała, bądź została rozproszona. Nie powinniście mieć póki co problemów z dostaniem się na serwer.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich serdecznie. Do 24 podniesiony exp. Przypominam, że od dzisiaj można się rejestrować na Castle Siege. Niebawem na stronie pojawi się nowy moduł, oraz możliwość resetowania statystyk.

Opublikowano

Albo minąłem gdzies post o błędzie z depo albo nie wiem :P

/ware 1 - wkladam item przechodze do /ware 2, wracam do /ware 1 i itemu nie ma.

Opublikowano

Po zmianie ware należy się ze-switchować, bo nie przenosi poprawnie między skrzyniami - zgłosiłem już to do IGC.

@ Przepraszam za gwałtowny restart. Konfigurowaliśmy maszynę ;)

Opublikowano

Powinieneś dodać jakies spoty coś typu jak ten na kanturu , bo jak narazie jest jeden hot spot i to non toper zajety . Mieliście też dodac pande i inne pety do wymiany za lucky coiny . 

Opublikowano

Albo minąłem gdzies post o błędzie z depo albo nie wiem :P

/ware 1 - wkladam item przechodze do /ware 2, wracam do /ware 1 i itemu nie ma.

A jednak, jak nappisałem adminowi, odpisal na 99% zawiesilo Ci sie depo :)

Opublikowano

Niedługo powinno pojawić się info na temat drugiego serwera. Póki co priorytetem jest VULCANUS.

@ --> LUCKY COIN[20]: Dodano możliwość wylosowania Pandy i Rudolfa. ...

@ --> PUMPKINS: Drop dla każdej postaci, dodane itemy od 380lvl + Bronie.

@ --> STORM BLITZ ITEMS: Naprawiono

Opublikowano

Powinieneś dodać jakies spoty coś typu jak ten na kanturu , bo jak narazie jest jeden hot spot i to non toper zajety .  

Tu sie zgadzamm a graczy przybywa  :angry:

Opublikowano

Roger That.

@ Jeśli chodzi o depo to nie spamujcie mi już w tej kwestii. Został wysłany Ticket do IGC network. Także zostanie to naprawione w przeciągu kilku dni. Musiałbym teraz zresetować cały serwer żeby odwiesić skrzynie, a większość pewnie zostawiła sobie AFK i poszła do pracy albo szkoły, więc nie będę psuł im tego co już zaplanowali :)

@ Forum jest w trakcie przenosin. Będzie dostępne najpóźniej do jutra.

Opublikowano

Pod koniec pracy Launchera zamyka sie po przez windowsa, nastepnie po ponownym wlaczeniu go pod koniec ladowania sie gry wyskakuje blad Data\local\eng\itemtooltip_Eng.bmd - file corrupted. Ktos cos na to zaradzi? 

Opublikowano

Oczywiście, że coś zaradzimy. Wystarczy, że zrobisz to co kolega opisał. Czyli ściągniesz plik DLL i umieścisz go w odpowiednim katalogu zależnie ilu bitowy masz system. (Jeśli nie pomoże to oznacza, że w folderze klienta brakuję ci jakiś plików. Wtedy sugeruję dodać folder z naszym MUO do wyjątków i po prostu ponownie wypakować wszystko.)

Będzie śmigać na 101%.

http://www.mpcforum.pl/topic/1136781-poradnik-brak-pliku-msvcp100dll/

@oczywiście po fakcie napisz czy zadziałało, każdy gracz się dla mnie liczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...