Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serw calkiem fajny, nawet bardzo, ale sa 3 rzeczy, ktore mnie odepchnely od niego

1. Liczba graczy on-line..

2. Spoty, a raczej ich brak ;d

3. Sposob donate, osobiscie wyslalem sms;a za 30zl i mialem 2x seal i panda ( styknelo na 2 dni), w 1 dzien nabilem 10 resow, dlatego wydaje mi sie, ze ten serw nie ma sensu. Jak ktos ma hajs i nie ma co zrobic bo w 4 dni GR"a wbija ;] Gdzie inni gracze szans nie maja ( bez seala na srednim spocie, ukrytym res z 4-5h, gdzie z sealami i panda w godzinke). Wielka nierownosc dla graczy jest, co widac w rankingu np.

Bylo milo, ale nie takie ustawienie donate.

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest to pierwsza odsłona serwera, więc nie ma co się dziwić, że gracze dopiero się schodzą. Donate jak donate, nie dogodzi się wszystkim, nikogo też nie zmuszamy do zakupu bo przy dłuższej grze wcoiny da się zdobyć bardzo szybko. Chodząc na eventy, głosując na serwer, wymieniająć gobliny za czas w grze..... Spoty są na każdej mapie, z tego co widziałem to połowy nawet nie odkryliście, - bo nikt na nich nie expi. MIałem dać UP ze spocikami o 14, ale w biurze nie funkcjonuję WI-Fi, dlatego dodam nowe spociki jak będe w domku, - na 18 będą. Jakie mapy sugerujecie?

Opublikowano

Serwerownia została poinformowana o ogromnym ataku. Jeśli ataki nie ustaną zmienimy maszynę. Na Castle Siege postaramy się zapewnić stabilizacje.

Opublikowano

Serw calkiem fajny, nawet bardzo, ale sa 3 rzeczy, ktore mnie odepchnely od niego

1. Liczba graczy on-line..

2. Spoty, a raczej ich brak ;d

3. Sposob donate, osobiscie wyslalem sms;a za 30zl i mialem 2x seal i panda ( styknelo na 2 dni), w 1 dzien nabilem 10 resow, dlatego wydaje mi sie, ze ten serw nie ma sensu. Jak ktos ma hajs i nie ma co zrobic bo w 4 dni GR"a wbija ;] Gdzie inni gracze szans nie maja ( bez seala na srednim spocie, ukrytym res z 4-5h, gdzie z sealami i panda w godzinke). Wielka nierownosc dla graczy jest, co widac w rankingu np.

Bylo milo, ale nie takie ustawienie donate.

donate jest w pierwszej kolejnosci dla admina. Serwer nie dziala na ładne oczy. ;)\\

spotow jest w cholere poszukaj troche :)

Opublikowano

haha spoko cs szkoda ze nie moge  przejąć 

spoko bug

Chcesz coś nam przekazać? Powoli i składnie to napisz  <_<

Ja nic nie rozumieć z twojego posta  o.O

Co do serwa, zapraszam !

Opublikowano

Chcesz coś nam przekazać? Powoli i składnie to napisz  <_<

Ja nic nie rozumieć z twojego posta  o.O

Co do serwa, zapraszam !

to ze CS jest bug bo sie przejąć nie da:)

Opublikowano

Wytlumaczy mi ktos ten błąd? tylko ja go mam? bo widze ze inni grają...

Ja mam ten problem codziennie. Jest to wina hosta. Dla mnie tragedia ale dzisiaj ani razu nie udalo mi sie wejsc do gry, wczoraj jak zsumuje to moze 30 minut. ;(

Opublikowano

Poinformowałem Andrzeja [awhost], że jeżeli do dzisiaj ataki nie ustaną to wypowiadam mu umowę. Castle Siege nie odbył się ze względu ataków.....

Opublikowano

Nie denerwujcie się,  że seale itd. Jak coś nie tak to ja zwracam wszystko. Jestem w porządku dla wszystkich osób. To na prawdę nie moja wina,  że Rebekka tnie hosting takim petarnym atakiem. Jestem w trakcie telefonowania do innych serwerowni.... Przepraszam kochani, gdybym tylko mógł coś zrobić to od razu bym to zrobił. Jak widać posiadanie pieniędzy i płacenie grubych sum za serwer gówno daje...

Opublikowano

Ty wynajmujesz pliki od andrewa, czy wykupiłeś je prosto z IGC?

znajac zycie masz od andrewa to ma w uj bugów a z czym sie to wiąze ze je nie przeniesiesz na innego vps :)

Opublikowano

Nie denerwujcie się,  że seale itd. Jak coś nie tak to ja zwracam wszystko. Jestem w porządku dla wszystkich osób. To na prawdę nie moja wina,  że Rebekka tnie hosting takim petarnym atakiem. Jestem w trakcie telefonowania do innych serwerowni.... Przepraszam kochani, gdybym tylko mógł coś zrobić to od razu bym to zrobił. Jak widać posiadanie pieniędzy i płacenie grubych sum za serwer gówno daje...

Nie nie ozi sokojnie moze to tak troche wyglada ze marudzimy ale uwierz mi serwer jest najlepszy na jakim gralem od lat, ale zawsze tak jest ze wiesz jak nie urok to sraczka :D

SPokojnie moge powiedziec ze wszystko ze strony adminow jest 100% perfect.

tylko ten host ;<

Opublikowano

Ja płace IGC za licencje i pliki są od IGC. Korzystałem tylko z hosta Andrzeja, tfu korzystam nadal.... Proszę 3 osoby które mają problem z wejściem o PW. Sprawdzimy tracert zobaczymy które ISP blokują dostęp i dzięki temu będziemy wiedzieć z kim się kontaktować.

@KTO MA PROBLEM Z WBICIEM NA SERWER PW.

Drodzy, najlepsi gracze naszego serwera! Nasz hosting jest cięty ogromnym atakiem przez co większość osób nie może się dostać na serwer. Dlatego też zamiast 70-100 osób na serwer dostaje się 30-40 osób. Jeśli do jutra sytuacja się nie zmieni to zwyczajnie zmieniamy maszynę.

Opublikowano

Gram tu z tydzień ale już się nie da lagi i dc co chwile ludzie odchodzą z serwera admin ogarnij albo weź wylacz i odpal jak będzie dzialac a nie jedni mogą grać normalnie a drudzy co chwile dc maja.

Opublikowano

Gram tu z tydzień ale już się nie da lagi i dc co chwile ludzie odchodzą z serwera admin ogarnij albo weź wylacz i odpal jak będzie dzialac a nie jedni mogą grać normalnie a drudzy co chwile dc maja.

zrob przerwe i wroc za jakis czas administracja tego nie pusci :) zmienia hosta na bank bo jak nie tostraca nie tylko graczy. Ale raczej Ozi robi co w jego mocy zeby wszystko naprawic. Wkoncu za to płaci. pozdro

Opublikowano

Uwaga gracze! Jutro zostaje zakupiona nowa maszyna pod serwer. Do czasu przejścia na nowy host (wtor-środ) musicie się przemęczyć z atakami. Po odpaleniu wszystkiego na nowej maszynie podniesiemy exp, oraz zorganizujemy ciekawy konkurs. Jest mi bardzo miło, że pomimo ataków usilnie staracie się wbijać na serwer i zgłaszacie mi na bieżąco co się dzieje. Duży plus dla takich graczy jak wy! Szacuneczek! Zrobię wszystko by taka sytuacja nie miała miejsca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...