Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wnisokuję również o wiecej spotow ala "hot spot" w kanturu 2/1. Oraz likwidacje buga: po wyjsciu czlonka z pt przez alt/f4 postac zostaje w pt, co przy osobie, ktora byla pm pt powinno rozwalic.

Opublikowano

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GRY  SERWER  GODNY   AMIN NAPRAWIA  WSZYSTKO ASAP*  NA PRAWDĘ   DOBRA  ATMOSFERA

*asap(as son as posible)

Wnisokuję również o wiecej spotow ala "hot spot" w kanturu 2/1. Oraz likwidacje buga: po wyjsciu czlonka z pt przez alt/f4 postac zostaje w pt, co przy osobie, ktora byla pm pt powinno rozwalic.

to raczej nie jest  bug z tym pt tylko ułatwienie  mi sie wydaje tak jak helper  ;)

Opublikowano

To z tym pt to jest wlasnie ułatwienie. jak masz pm  dc dostaniesz to pt nie rozwali tylko odda pm komus innemu

Opublikowano

Takie cos jak party exp nie istnieje :D, Ozi dodaj spoty na karutan jeszcze ;] do tego ten dopp moglby byc lepszy ;x

Prosze o sprawdzenie wymiany lucky coin 20x ( 9 razy mialem zeny)

Warto, Buchun serw nie stoi od wczoraj a GR na 50rr

Opublikowano

Exp 100 i już gr xD Grubo ;p, Zobaczymy czy warto tu pograć, do zobaczenia w grze 

Jak wielka jest różnica miedzy wer 95 a tą bo nie grałem 5 lat xDDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jest wszystko jak dla mniespoko>>>> spoty i aktywnosc Admina  brak zastrzezen  :)
szkoda ze brak czsu na gre i seale poszly sie rypac :)

Opublikowano

@UP: http://www.mpcforum.pl/topic/1136781-poradnik-brak-pliku-msvcp100dll/

----> Trwają prace związane z przenosinami serwera.

@ Na światowych mapach ataków DDOS widać na oczy atak o mocy okł 80gb/s prowadzony z eee, Turcji.? ^^ Nie mamy wyboru, dlatego zmieniamy hosting. Połowa graczy nie może się dostać na serwer od 2 dni pingdom pokazuje uptime o wysokości 25%.... O wszystkim będę informował na bieżąco. Kiedy macie jakiś problem w grze to piszcie od razu co trza zrobić, znacznie to ułatwi i ja to od ręki zawsze zrobię. Szacuneczek dla was. Jesteśmy w kontakcie.

Opublikowano

Spoko Suchy, zaraz dostaniesz je na konto. AWHOST został już poinformowany o mojej rezygnacji z usługi. Zobaczymy czy Andrzej nie będzie robił problemów ze zwrotem gotówki... Jeśli będzie honorowy to w środę będziemy już na nowym hoście. Pozdrowionka serdeczne dla takiej fajnej społeczności jaką zaczynacie tworzyć.

Opublikowano

Ozirus pisalem  do ciebie maila w nocy najwyrazniej go nie odczytales albo nie wiem , tutaj na forum nie da sie do ciebie wiadomosci wysylac otoz mam taki problem przez przypadek wbilem na swoim elfie pkt w vitality zamiast agility , jesli mozna chcialbym aby statystyki na moim Elfie o nicku Pindolinka zostay zresetowane bo przez moj blad nie moge w tej chwili grac bo niestety nie ma nadal opcji reset stats -.- z gory dzieki i pozdrawiam

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Dzięki Ozi :) Pindolinka to może dajmy mu już spokój z tym odejmowaniem stat . Pojdziemy w pt wbijesz sobie 400 i zrobisz resa po prostu. Co Ty na to ?

Opublikowano

Anie myślałeś o serwerze PVP bez resetów? Pograł bym coś porządnego i pewnie trochę ludzi by pograło, jak dal mnie gra z GR jest nudna 

Opublikowano

Serwer będzie działał tak jak teraz działa do środy. Od środy przechodzimy na nowy hosting - odbędzie się update w nocy. Wraz z przejściem na nowy hosting zostaną wgrane najnowsze aktualizacje od IGC. Od soboty jestem bezpośrednim klientem IGC i posiadam dostęp do najnowszych update'ów. Każda z waszych wiadomości odnośnie błędów poprawek, została zweryfikowana i przyswojona do mojej czachy. Jesteśmy w kontakcie.

Opublikowano

otoz po jakiejs aktualizacji przestalo mi dzialac mu. w launchcerze po ponownym sciagnieciu wyskakuja 2 bledy 1501 i 801 ze nie mozna rozpoznac nazwy zdalnej, File:Note a File.

Wydaje mi sie ze lancher nie ma polaczenia z hostem grassnetwork.awhost.eu i nie ma jak sciagnac aktualizacji - host nie jest "dostepny" uruchomiony.

Opublikowano

Chciałbym tylko nadmienić, że po wprowadzeniu nowej maszyny zwiększenie expa nic nie da dla większości graczy którzy od prau dni wgl nie mogą wejść na serwer, wręcz przeciwnie, zwiększenie expa to będzie tylko jeszcze większe wbicie się do czołówki dla graczy którzy grają 24/7 nawet wtedy gdy inni wgl nie mogą grać, proponuję zweryfikowanie online graczy (prosto patrząc po czołówce) w czasie trwania ataków i po zmianie maszyny tym graczom zmniejszyć zdobywane doświadczenie, inaczej innym za kilka dni odechce się grać. Sam jak patrzę w ranking i osoba która była za mną 5 dni temu teraz jest pierwsza, a ja od 3 dni ani razu nie udało mi się wejść do gry co mam powiedzieć? od początku serwera jakieś błędy, jak nagle seale zaczęły działać to znów wejść do gry się nie da, strata czasu i pieniędzy dla graczy którzy zaczynali zaraz po starcie serwera. Jak dla mnie po  odpaleniu nowej maszyny serwer powinien dostać backup z dnia przed ogólną awarią (atakami) aby każdy miał takie same szanse.

Pozdro od Plaxa ;)

:)

Opublikowano

Hmm no nie jestem całkiem pewny co do twojego pomyslu. Mówisz patrząc po czołówce ale ja jestem top 6 a miałem tydzień przerwy od gry z powodów osobistych ;) Pain jest top 7 a tez juz sporo czasu nie gra wiec nie koniecznie Twój pomysł jest trafny i na pewno przysporzyłby wiele niepotrzebnych kłótni :) Ale sprawe rozpatrzy Ozi . Pozdro :) 

Wie ktoś może co ile jest invazja ?

Opublikowano

Dawanie jednemu, a odbieranie drugiemu nie przejdzie ;)

Nowy host bedzie i bedzie dobrze, Ozi mam pytanie czy przewidziany jest jakis off serwa na wtorek/srode ?

Opublikowano

Zrobilem quest na grand mastera, 5h na alpha crustach w icku i lvl nie wskoczyl (mialem 400lvl jak zaczynalem expic na ac i zrobiony quest). Reslem sie i wbilem 360 lvl master lvl ani drgnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...