Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W razie problemów piszcie na PW forum, albo tutaj nie widzę problemów. Zaraz wymienię stronę serwera na bardziej przejrzystą i zrozumiałą ;)

Opublikowano

Nowa strona pojawi sie o 17, o 20 przewidujemy mały evencik do wygrania będzie jednodniowy exp.

Opublikowano

Nie polecam serwera, SM z skilla Poison bije po 10000 Golden Tantala przez co irka,VaLLenTTo maja już itemy takie jak explosion blade +9+l+power+dmg czy gvs +l+edr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, SM z skilla Poison bije po 10000 Golden Tantala przez co irka,VaLLenTTo maja już itemy takie jak explosion blade +9+l+power+dmg czy gvs +l+edr

Co ty za bzdety wypisujesz ^^^

Zmierz sobie gorączke, czy nie za wysoka ^^

A serwer polecam :)

Opublikowano

Dementuje plotki jakoby ktoś miał jakieś super itemy - nie widzę owych w inwentory. A poison jest ustawiony identycznie jak na Globalu - jest to odpowiedź od osób które te GS'y pisały. Co do Dark Stone to dziwny przypadek, ale błąd jest już rozpoznany i z samego ranka jak tylko odpiszę mi programista ogarnę tą sytuację.

Opublikowano

Mam problem, gralem od wczoraj rana jakos do tej pory. Jakos przed godzina 4.00 dostawalem ciagle DC z jakis niewiadomych przyczyn, po ostatnim dc pojawila sie wiadomosc ze wykryto u mnie hacki jednak ja nigdy nie uzywalem takich rzeczy. Sprobowalem sie zalogowac jeszcze raz do gry jednak wyskakuje mi komunikat iz moje konto jest zablokowane ADMINIE prosze Cie zrob cos z tym . Nik ----> Gawrucha

Opublikowano

Mam problem, gralem od wczoraj rana jakos do tej pory. Jakos przed godzina 4.00 dostawalem ciagle DC z jakis niewiadomych przyczyn, po ostatnim dc pojawila sie wiadomosc ze wykryto u mnie hacki jednak ja nigdy nie uzywalem takich rzeczy. Sprobowalem sie zalogowac jeszcze raz do gry jednak wyskakuje mi komunikat iz moje konto jest zablokowane ADMINIE prosze Cie zrob cos z tym . Nik ----> Gawrucha

Ta sama sytuacja co z Jumperem :(

Opublikowano

Wstukałem już unbana. Czasami Anty Hack nadaje blokade, ale kiedy jest ona nie słuszna to ja to widzę i wystarczy napisać ;]

@ Serwerownia posiada jakąś awarie, nie wiem dokładnie o co chodzi. Ale awarii uległy wszystkie serwery położone na naszych hostingach....

Opublikowano

To nie nasza wina , serwerownia padła , wszyskie serwery mu online które mają hosta u nich też nie działa ,więc musimy czekać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...