Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę o cierpliwośc... zaraz postaram się coś zaradzić.

@ Serwerownia została pociśnięta ogromnym atakiem. Jedyny + to, że padły też inne spore polskie serwery. Pozostaje nam czekać.

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie moge wbic, pobralem, brakuje jakichs plikow i luncher mi nie odpala :( tak bardzo smutek
ktos ma  rade co mam zrobic zeby sie dolaczyc do zabawy?

Opublikowano

Admin ja rozumie że masz prace że nie masz czasu ja to rozumie nawet nie wiesz jak ale WBIJ CHOCIAZ RAZ NA SERWER.

Ja Cie nie prosze ja CI ROZKAZUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Już powinno być okej.... Do 24 updatniemy kilka błędów.

@ Póki co andrzeja nie ma, więc niestety muszę czekać.

Opublikowano

Ogólnie server bardzo fajny , zapraszam wszystkich :) Mam tylko jedną prosbe napraw tego darkstone a jak nie mozesz naprawic zeby dropil to dodaj go do sklepu bo juz to draznic zaczyna.

Opublikowano

Z Dark Stone jest taki myk, że gdyby tylko był on w plikach został by już dawno dodany, a gdzieś przepadł i muszę czekać za programistą który to łaskawie ogarnie. Osoby które zakupiły pkt i coś tam nie gra niech się nie martwią tylko piszą śmiało na PW o każdej porze dnia i nocy. W przeciągu 2 dni wszystko będzie już do końca jak trzeba.

Opublikowano

załóż krowiego ringa albo lich coś tam będziesz bic 3-4 razy więcej z twisting slasha :), ja spadam z serwera bug na bugu dlugo nie postoi a najbardziej współczuje temu co kupił pointsy za 50 zł

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...