Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jak mamy troche wolnego od gry po spamuje troche :P

Jak wyczyscic plecak z niewidocznych  cos tam ...juz nie moge prac wingow bo miejsca nie ma w niektorych kratkach i pisze mi wciaz, ze mam full plecak.

Co z niedziałającym depo, trzeba wyłączać gre i wejsc z powortem, zeby go otworzyc, troche to denerwujące, dodam, ze w depo tez tworza sie kratki , ktore zajmuja tylko miejsce .

Jakies porady ??

To by było na tyle :]

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

u mnie akurat depo normalnie dziala nie mam takich problemow ze musze wychodzic z gry aby je otwierac itd , invetory he moze trzeba zrobic na stronie clear invetory? :D tylko wczesniej lepiej pochowac potrzebne rzeczy do skrzynki ;) ale skoro takowe bugi wystepuja , to pasowaloby je naprawic

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Jak tylko atak zmaleje to zaktualizuję się drop z wypadajek dla Summonerki i Rage Fightera, wzmocniłem też niektóre klasy. Gdy dostane dostęp do WWW napiszę newsa odnośnie /ware, prawdopodobnie będę musiał zrezygnować z kilku skrzynek ze względu na to, iż anty hack zaczyna wykrywać itemy jako Dupe-Hack bugując je i skrzynki.

@ Możecie sprawdzać czy serwer się podniósł tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

@ Co do lvl itemków to właśnie miałem do tego siadać gdy jebutło od nasilenia sygnału. Unicorny bez hp hymmm. Być może dobrym rozwiązaniem będzie wymiana zepsutych unikornów na LC.

Opublikowano

Adminie mam propozycje odnosnie LUCKY COINSOW z racji tego iz wprowadzono nowe rzeczy za LC 10 trafienie pandy wrecz mija sie z celem. Ludzie zaczynaja cisnac na sealach, gonia resy niesamowicie :) jednak nie wszystkich stac na placenie w grze, przykladem moge byc  biedni studenenci tacy jak ja ktorz  ledwo lacza koniec z koncem :D . Wiec wychylam sie z inicjatywa aby za 20 LC mozna bylo wylosowac same pety lub pety i zaproszenia tak samo jak mialo to miejsce wczesniej . Jeszcze jeden pomysl zaswital mi w glowie, moze do X-shopu wprowadzi sie opcje kupna SEALI na EXPA oraz PAND za goblin pointsy? Oczywiscie za wieksza sume tak aby CI ktorzy placa za gre nie byli pokrzywdzeni

PS. Chcialbym rowniez zapytac jak sytuacja wyglada z poruszana FROST MACE oraz moimi dwoma unicornami ktorymi mam w depo z 0 hp 

Pozdrawiam Gawrucha !!

Opublikowano

Co to za kłamstwa. Rozmawiałem z Andrzejem telefonicznie jakieś 15 minut temu. Po prostu jest ogromny atak.....

@ Tak serwer będzie online!! Cierpliwości...

Opublikowano

Serwer został uruchomiony. Przepraszam serdecznie wszystkich graczy za zaistniałą sytuację. Zapraszam do gry. W sprawie sealów proszę wysyłać mi wiadomości poprzez WWW podając login.

@ Dzisiejszy atak przekroczył próg 70+gb/s.

Opublikowano

kolego up :) nasz histing 3 lata nie mial zadnego takie ataku :) to sa masowe ataki :) a hosting jeden z najlepszych :) wszystkie dobre mu online maja u nich hosta . wiec jak sie nie znasz to sie nie udzialaj

Opublikowano

Panowie i panie,  nie ma znaczenia czy hosteam, czy oktawave. Od ataków tą metodą o takiej pojemności ugięło by się wszystko. Mam nadzieję, że sytuacja została opanowana :) Pozdrawiam i zapraszam do gry. Jutro trochę większy update ;) Zachęcam do pisania sugestii na forum.

@ wszystkie osoby, które zgłosiły zniknięcie seala otrzymały zwrot w pkt.

Opublikowano

Witam

Mozna odblokowac drugie konto do odpalenia w oknie,pt nie mozna dostac prawie , a bez ee na poczatek slabiutko.

Pozdrawiam user.

Opublikowano

Tak, odpalenie drugiego okna będzie na reszcie dziś dostępne. Launcher sam pobierze poprawkę. Gdy tylko będzie możliwość wprowadzona - zostaniecie poinformowani. Stej Czill.

Opublikowano

uważam że to nie jest najlepszy pomysł odpalić dwa okna na raz.. same afk robiące pseudo party z 4 kont równolegle i robi się nagle z 60 on 150.. a tydzień czy dwa później on 29 i to na kontach multi.. gracze ciągle narzekają i będą narzekać.. wszystkim na raz nie dogodzimy.. a w dodatku sami podkładamy sobie kłody pod nogi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...