Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liquidy E-Papieros

Vanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie polecacie liquidy żeby była zajebista chmurka i dobry smak.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Jakie polecacie liquidy żeby była zajebista chmurka i dobry smak.

Najlepsze są te robione, a nie kupowane gotowe w sklepie. Zajebisty jest o smaku róży (tak, ta marmolada z pączków). Epicko pachnie! :D

Opublikowano

Polecam ci :

Limonkę,Arbuza,Energy drink,Brandy,Jagoda,Karmel

Nie polecam kupować :

Mięta,Cola 

Oczywiście możesz mieszać według gustu ;p

Opublikowano

Aha dzięki, a z tych gotowych to jakie najlepsze?

To wszystko zależy od indywidualnych upodobań. :p Ja np. lubię arbuza, a mój kolega nie znosi. xD Musisz wybrać sobie smaki metodą prób i błędów. :)

Opublikowano

Jeśli wolałbyś kupować to szczerze polecam liquidy "smooke" (dostępne w stacjonarnych sklepach smooke i na ich stronie internetowej) - dają dobrą chmurę i w smaku są zajebiste ;)

Szczególnie polecam truskawkę (specyficzny smak chupa chupsa) oraz arbuza (również mocny, dobry smak - aż nie można się oderwać od e-fajki).

Opublikowano

Chyba najlepsza firma robiąca składniki do własnych liquidów to Inawera, jak zaczynasz to nie baw się w glikol i gliceryne roslinna tylko zacznij od mieszania i zobacz czy Ci to pasuje. Inawere polece z czystym sumieniem, wypalone już ze 3k ml i każdy aromat jest świetny.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Tak troche z innej beczki, czy luqiudy ,,zerówki'' też są niezdrowe?    Lubie palić właśnie dla dymku ale szkoda mi marnować płuca 

Ogólnie nie są, ponieważ nie ma w nich nikotyny. Zawierają tylko te substancje smakowe, glikol, glicerynę itd. 

Opublikowano

Nie smak a takie smyranie w gardle.

jasne, że się różni. W zerówce masz czysty smak liquidu, im więcej nikotyny w liquidzie tym bardziej ją czuć, przez co słabiej sam aromat.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Od cleamizera też zależy smak. Polecam Red Bulla, Sexy on the beach, cappuccino. jak chcesz chmurke to glicerolu sobie dolej.

Bez-nazwy_nrsrana.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Spróbuj jeszcze liquidów Foof, fajnie dymią, a smaki owocowe nie wydają się sztuczne, co ci posmakuje to już kwestia indywidualna. :)

Opublikowano

Ogólnie to polecam liquidy P1, a jeżeli szukasz czegoś tańszego to możesz zainteresować się Hangsen lub Blue Mist ~1ml wychodzi 0,50zł.

Opublikowano

Od siebie polecam Halo oraz Johnson Creek, które są rewelacyjne jeśli chodzi o smak. Cenowo są droższe niż buble za 5-10zł na polskim rynku.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Najlepsze są te robione, a nie kupowane gotowe w sklepie. Z*******y jest o smaku róży (tak, ta marmolada z pączków). Epicko pachnie! :D

A później problemy poważne, zdrowotne. 

bez gif

Opublikowano

mild eco 18 mg mieta tani i najlepszy

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

mild eco 18 mg mieta tani i najlepszy

WŁASNIE JAKI KOSZT? Chce wiedzieć, chce spróbować e-papierosa zapalić.

bez gif

Opublikowano

http://allegro.pl/liquid-mild-50-ml-menthol-high-18-mg-i4911827040.html

hmm  pol roku tremu jak kupowalem kosztowal 60

ale z moim trybem palenia mi na dwa miechy starczal ;p

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Nawet by mi się nie chciało zabierać za robienie samemu  - to jest zbyt  tanie. I tak na tym oszczędzam sporą kasę, a jakość palenia sklepowymi produktami mi odpowiada. Wiadomo, że jednak nie wszystkie są jakościowe - logiczne.

Do 50 złotych, to jest bardzo tanie ziomuś. :)

bez gif

Opublikowano

Ja generalnie e-palenie zacząłem zupełnie przypadkowo (dostałem e peta na uro) i szczerze powiedziawszy
żałuję że wcześniej nie zainwestowałem w ten interes :D
Jak wcześniej paliłem z 10fajek dziennie, to teraz jak dwie zapalę to i tak jest aż nadto.
A co do kwestii olejku to jestem jeszcze na etapie prób i błędów,
ale aktualnie kupuję olejki firmy dr.jack jak dotąd najbardziej przypadły mi do gustu BlueBerry i AppleMint...
Cenowo to mi wychodzi 10zł za 10ml - kupuję w sklepie esmoking czy cos takiego i jak dotad jestem zadowolony

1329848632-U118767.png

by vilax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...