Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ czy Rust? co wybrać

Sensaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , miałem na steamie 40 euro kupiłem WarZ, teraz zastanawiam się co lepsze DayZ czy Rust? Możecie mi powiedzieć czym się różnią te gry jakieś + i -. Wiem że ceną , Dam + lub - jak kto woli :)

Wojownik Mental 48 ON/OFF

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

Opublikowano

Ja bym wybrał Rust po filmikach widze że gameplay to niezły ubaw :D Dayz narazie ma straszne bugi (Rust również jakieś ma ale dayz gorsze) Osobiście sam będe kupował 2 gry w niedalekiej przyszłości ale 1 napewno Rust

graphic.png

Opublikowano

DayZ - lepsza grafika, realizm, gra w pełnej wersji będzie bardziej rozbudowana niż Rust, dużo bugów. Rust - na razie gra jest bardziej rozbudowana.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

DayZ kup jeśli chcesz pomóc twórcom w wyłapywaniu bugów i nie wnerwia cię śmierć w minutę po spawnie :P

W innym wypadku Rust.

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

Narazie DayZ się szybko nudzi. Nie ma aut, jest pełno bugów i trochę mało broni (narazie gorsze od moda) no ale cały czas coś dodają. Osobiście polecam RUST, DayZ kup, gdy będzie bardziej "grywalne".

Opublikowano

Kupno DayZ później będzie się wiązało z większym wydatkiem niż teraz - po alfie cena gry ma wzrosnąć. Pewnie nie stanie się to za tydzień ani za miesiąc, ale dobrze o tym pamiętać. W Rust nie grałem, w DayZ jeśli masz z kim grać będziesz się (mimo bugów) bawił świetnie, obecnie jest tak że co środę dodają nowe patche, gra się coraz fajniej (nowe bronie, duuużo bugfixów itd.). 

Opublikowano

Mi osobiście bardziej do gustu przypadł Rust i zamierzam kupić go w najbliższym czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...