Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększenie fps'ów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1. Synchronizacja pionowa 

To jest ukryta treść, proszę
Prosiłbym o przeczytanie tego tematu, ponieważ nie mam możliwości wam pokazania wszystkich dostępnych opcji (może kiedy indziej)

2. Ustawienia cs'a

Bierzemy options->video i ustawiamy tak - 16 bit, OpenGl, 640 x 480. Teraz szukamy pliku userconfig, jest on folderze cstrike (dla polskiej wersji cs'a cstrike_polish) i wklejemay na samym końcu:

developer 1

fps_max 1000

fps_modem 1000

Jak jeszcze ktoś gra na dr to niech wpisze:

m_filter 1

cl_sidespeed 1000

cl_forwardspeed 1000

cl_backspeed 1000

3. Modele

Ściągamy
i folder models wrzucamy do folderu cstrike, oczywiście postacie będą gorszej jakości jak i bronie, ale czego nie zrobimy dla fps'ów :)

4. Wyczyszczanie komputera

Ściągamy
. Jak już zainstalujemy po lewej stronie bierzemy Cleaner i klikamy analiza jak się skończy nam analizować klikamy Uruchom Clenaer. Jak to zrobiliśmy bierzemy po lewej stronie Rejestr i skanuj by znaleźć problemy, jak nam ze skanuje, klikamy napraw zaznaczone problemy i wyskoczy nam okno czy zrobić kopie zapasową (ja osobiście nie robię) i klikamy tak lub nie i napraw wszystkie problemy (powtarzamy tą czynność aż nie będzie żadnych problemów.

5. Skanowanie komputera

Tu chyba nie będe tłumaczył jak i co, każdy ma swojego antywirusa i powinneń umieć zeskanować komputer z wirusów :P

Dziękuje, za przeczytane całego tutka.

Opublikowano

Ja jeszcze chciałem zapytać  czy instalowanie tych modeli na csie Steam nie może zagrozić banem na konto ? 

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Ja jeszcze chciałem zapytać  czy instalowanie tych modeli na csie Steam nie może zagrozić banem na konto ? 

Bana na konto nie dostaniesz, raczej możesz obawiać się bana grając na jakimś serwerze tp, bądź na serwerze w którym regulamin zabrania zmiany modeli etc. Także możesz śmiało zmieniać modele broni, postaci etc. C:

Opublikowano

TuT fajny, ale takie "zwiększanie fps" nic nie pomoże gdy nie ma się dobrego kompa ;] 

Jak najbardziej, to co wypisałeś coś tam zawsze da, ale jaj nie urwie. 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...