Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Game killer- cheat do kazdej gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jest to poradnik do najnowszej wersji Gamekiller.

1 potrzebujemy roota. Mozna latwo go zrobic za pomocą Kingo android root

2 Pobieramy apllikację GameKiller ze sklepu GooglePlay

3 Instalujemy pobrany plik

4 Włączamy program, ikona musi byc w lewym gornym rogu urzadzenia

5 Włączamy aplikacje, dowolną (np. Traffic Racer, SubwaySurfers, IcyTower)

6 W przypadku np. Trafic Racer wchodzimy do gry, klikamy start, zdobywamy kilka pkt i klikamy pauzę.

7 Liczbę pkt wpisujemy do okna programu, klikamy search

8 Gramy dalej, po odblokowaniu pauzy zdobywamy jeszcze troche pkt i wpisujemy liczbe do programu.

9 Czynnosc powtarzamy do czasu kiedy w wyszukiwaniu zostanie 1 plik.

10 Wchodzimy w ten plik i zmieniamy liczbe pkt na taka ile chcemy ich miec.

11 Potwierdzamy i mozemy juz zamknac program, punkty zostana. W taki oto sposob mozemy ulatwic sobie gre. Cheatowac mozemy: punkty, monety, fizyke(predkosc itp.) Ogolnie wszystko w czym sa liczby. Program wyszukuje odpowiednie pliki pod warunkiem, ze dana liczba np. monet sie zmieni. Na tej samej zasadzie co opisane punkty dodacie sobie monety w Hill Climb Racing.

Aplikacje testowalem na grach: Minecraft, Hill Climb Racing, Subway Surfers, Icy Tower, Rope Escape, Trafic Racer. Nie wiem jak jest z Pou, jest to gra multiplayer wiec pewnie nie zadziala.

Edit: Flappy Bird też działa ;)

Opublikowano

Subway surfers (czy jakoś tak) nie działa. ;)

Gra łączy się z internetem, a jeśli jest powiązana z FB to już wgl. ...

Opublikowano

Subway surfers (czy jakoś tak) nie działa. ;)

Gra łączy się z internetem, a jeśli jest powiązana z FB to już wgl. ...

Można grać bez połączenia z netem

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Szukałem tej apki w Google play i nie znalazło nic :( mógłbym prosić o linka?

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robie jak nalezy i nie dam rady dlaczego jak wchodze na game killer wyrzuca mnie? Prosze o szybka odpowiedz

Nadałeś uprawnienia roota?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry za odkop, ale gdy ja uruchamiam gamekillera i wybieram opcję "select apllication" wyskakuje mi komunikat:

To jest ukryta treść, proszę

-root'a mam

-nadane uprawnienia przez supersu - są

Co jest źle? Dodam, że gamekiller minimalizuje sie sam co chwile i maksymalizuje, sam, nic nie klikam..

Opublikowano

Nie wiem, czy to nie wina zbyt wysokiej kompilacji jak na ten program, spróbuj użyć freedoma.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Nie wiem, czy to nie wina zbyt wysokiej kompilacji jak na ten program, spróbuj użyć freedoma.

Freedom działa jak najbardziej, ale to, że mam taki telefon, a nie inny wyklucza to, że program będzie działał? :/

Opublikowano

Nie, to nie telefon wyklucza, aczkolwiek nie wiem, czy nie masz zbyt wysokiej wersji systemu jak dla tej apki.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Nie, to nie telefon wyklucza, aczkolwiek nie wiem, czy nie masz zbyt wysokiej wersji systemu jak dla tej apki.

Wyczytałem wiele, ale ani razu nikt nie napisał, że to wina wysokiej wersji systemu. :_:

I wiele ludzi ma podobno na 4.4.2 gamekillera, który działa :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema. Zainstalowałem Game Killer na smartfonie i działa ok. Smartfon to lg g3 sys lollipop. Moje pytanie, czy w grze Warship battle 3d world war 2 można dodać dzięki tej aplikacji, oprucz kasy, bo kase dodało, ale czy też gold? Jeśli Ktoś się orientuje, to prosze o rade. Pozdrawiam.

Opublikowano

Siema. Zainstalowałem Game Killer na smartfonie i działa ok. Smartfon to lg g3 sys lollipop. Moje pytanie, czy w grze Warship battle 3d world war 2 można dodać dzięki tej aplikacji, oprucz kasy, bo kase dodało, ale czy też gold? Jeśli Ktoś się orientuje, to prosze o rade. Pozdrawiam.

Jeśli się tobie nie udało, to pewnie się nie da. Ogólnie często walut premium nie da się dodać.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...