Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macro mysz x7 Program Oscar Editor / Jak zrobic leczenie na przycisk.

AQQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie... szukam informacji na google o tym ale nic nie moge znaleźć jak ktos wie co i jak prosze o info. 

add.png

Opublikowano

Ale ja nie mam tej myszki... Korzystam z programu Oscar editor... ale jak jakies inne programy pasujące do myszki x710BH to jest z serii x7 beda działały to podeslijcie

PSl\: a czy ten program co wyzej podales bedzie własnie do mojej mychy działał?

add.png

Opublikowano

@upup chodzi mi o to aby jednym przyciskiem u myszy co mam po boku przełączało mi na leki uzywało je po kolei np jeżeli ustawie sobie że po kolei 3,4 slot to antybiotyk i painkiller a potem spowrotem zmieniało mi na bron i to wszystko w mgnieniu oka.

Tak ma dakotaz czy inni streamerzy i to rzeczywiście ułatwia rozgrywke.

add.png

Opublikowano

Zobacz sobie Dakotaza i reszte... jak masz zle info to nie gadaj głupot. Macro jest dozwolone

add.png

Opublikowano

@up

A że niby jak wykryją ci że masz macro ? Skoro nawet nie mają prawa ci grzebać. A macro to zwykła myszka.

Szkoda tylko że nigdzie nie piszą że to jest zabronione

@t

No to chodzi o to żeby ludzką ustawić, nikt nie ustawi ci zbyt szybkiej bo dla niektórych za szybko to może być :) 

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Wokoren sam niewiem co do tego używania przez streamerów. Dakotaz napewno nie ma macro ani czitów ani nic jestem tego pewien i dam sę reke uciąć. Jest taki nowy streamer TypeForced i on akurat ma Macro na leczenie się. Jest nowy w tą gre gra dopiero miesiąc , zna Artemisa , Dakotaza i innych aczkolwiek bana nie wyłapał za macro więc myślę że to dozwolone ^_^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...