Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić wygląd clienta?

Potępiony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1.Jeżeli chcesz edytować sobie np.tła w Cliencie rozpakowywujesz Locale i wchodzi w UI i tam będziesz miał 3 pliki login itd. gdy już masz jakieś zdjęcie na pulpicie zmieniasz tego nazwe na login i wrzucasz do rozpakowanego Locale i pakujesz.

Po 2.Jeżeli chcesz edytować tła tam gdzie masz pasek ładowania i te tła to rozpakowujesz UiLoading ale to trudniejsze ... bo trzeba edytować pliki .msn dla początkującego to marne szanse są żeby on to zrobił ...

Opublikowano

A jeżeli chcesz zmienić interfejs,to masz ich dużo na forum,kierujesz się nazwami folderów i podmieniasz ;p

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Edycja plikow raczej nie dla mnie. Probowalem i nic z tego nie wyszlo uzylem kilku unpackerow i wyskakiwaly bledy. Podmienilem pliki etc i zmienilo tylko wyglad guzikow i ekwipunku. Zostal do zmienienia pasek ze doswiadczeniem hp itd i jeszcze wyglad cyfr zadawanego dmg.

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Potępiony jak chcesz edytować wygląd Clienta podeślij mi np.Co chcesz wgrać np.jakiś interfejs albo okno logowania cokolwiek a ja Ci to wgram :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...