Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaka jako moderator działu warrock.

Gość KrZySiEqq xDD

Czy Kaka jest dobrym Moderatorem Warrocka??  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Kaka to dobry Moderator dzia?u Warrock??

• Tak
      19
    • Nie
      12
    • Niewiem
      4
  2. 2. Czy chcia?by? zmieni? Kake na innego Moderatora??

• Tak
      12
    • Nie
      17
    • Niemam Zdania
      6
  3. 3. Czy Kaka pomóg? ci w czym?, lub zbanowa? i niewiesz za co??

• Tak, pomóg? mi w czym?
      12
    • Nie, niepomóg?
      9
    • Tak, zbanowa? mnie i wiem za co.
      3
    • Tak, zbanowa? mnie i niewiem za co.
      8
    • Nie, niezbanowa? mnie
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Sonda na temat Kaki Jako Moda Działu Warrock. Niech głos zabiorą użytkownicy!!

Opublikowano

nastepny newb ktory dostal warna/bana i sie skarzy? a moze chcesz moderatora(sygnaturka) hahah zal... nie nadajesz sie na moderatora smietnika :> a kaka jest dobrym moderatorem, i "niewiem" piszemy oddzielnie.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Ja tam wole nie komentować jego jako moda bo jak powiem że jest dobry to wyjdzie że sie podlizuje a jak powiem że zły to jeszcze bana dostane więc wole niekomentować

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

Kaka popełnia błędy jak każdy człowiek, każdy ma jakieś wady, ale w sumie to mu nie zazdroszczę, ciężko tu być modem.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

chyba was wszystkich do reszty po waliło w temacie o owl każdy pisał że jak dobrze było jak owl był modem przynajmniej SPAMU nie było bo banował spamerów.Kaka banuje za SPAM może źle robi że nie usuwa tematów i to wygląda jakby nic nie robił.

obrazu nie widzimy kto jak głosuje żeby się nie spodziewał jakiś ulg

i nie wiem czy zdajecie sobie sprawę że kaka może ingerować w wyniki (ja też) z czego on nie zrobi bo jest uczciwy

Opublikowano
chyba was wszystkich do reszty po waliło w temacie o owl każdy pisał że jak dobrze było jak owl był modem przynajmniej SPAMU nie było bo banował spamerów.Kaka banuje za SPAM może źle robi że nie usuwa tematów i to wygląda jakby nic nie robił.

No dobra Krzysiek zrobił ankietę i jest sprawiedliwa ocena. Mnie też możecie sobie oceniać.

@down

Owl to oszust i co pisali prawdę przecież.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

Że też nie macie innego sposobu na nabijanie sobie postów.Będziecie porównywać złodzieja z uczciwym kolesiem

Żal.pl

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
Ja tam wole nie komentować jego jako moda bo jak powiem że jest dobry to wyjdzie że sie podlizuje a jak powiem że zły to jeszcze bana dostane więc wole niekomentować

Nic nie dostaniesz. Wolność słowa

Kaka popełnia błędy jak każdy człowiek, każdy ma jakieś wady, ale w sumie to mu nie zazdroszczę, ciężko tu być modem.

Ciężko :/

Już powoli denerwuje mnie to, ale zgłosiłem się, to mam obowiązek wypełniać swoją pracę.

@top

kilo prosił, żebym nie usuwał/zamykał tematu. Nie będę też warnował komentarzy na mój temat. Nie będę ingerował w wyniki sondy bo co mi to da?

End ;)

bez gif.

Opublikowano

Ja powiem tak. Kaka jest bardzo dobrym moderatorem. Dostałem warna od niego ale kit z tym przynajmniej wiem dlaczego ;]

Opublikowano

Kaka to jedyny normalny chyba czlowiek na tym forum ...

tylko 1 mi sie nie podoba ze nie usuwa a tylko zamyka tematy :P

a tak to cool

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

krzysieqq czyli mam myśleć że dla ciebie kaka to zły moderator?

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano
krzysieqq czyli mam myśleć że dla ciebie kaka to zły moderator?

^ po co te głupie komentarze?? chciał założyć temat to założył ...

Osobiście uważam że kaka jest dobrym modem <- dobra chchaił założyć ankiete to założył jak to powiedizał KAKA wolnośc słowa :) widomo że 90% emo(90% użytokowników) forum chciało by zostaćmoderatorami ;pp pozdro !! ;)

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Ale przecież to jest śmieszne, nawet jeśli by wyszło ze większość jest przeciwko to co by to dało? Dać i zabrać moderatora mogą tylko admini a użytkownicy nie mają tu nic do powodzenia... eh powstrzymałem sie ale miało być tu pełno pi... bo mnie to naprawdę denerwuje ;o

nastepny newb(i dziecko ;o /BARI) ktory dostal warna/bana i sie skarzy? a moze chcesz moderatora(sygnaturka) hahah zal... nie nadajesz sie na moderatora smietnika :> a kaka jest dobrym moderatorem, i "niewiem" piszemy oddzielnie.

O idealnie, to chciałem powiedzieć ale mniej grzecznie^^

Opublikowano

hehe zaraz będzie ankieta o mnie :) Dobrze rozegraliście to bo już niedługo jadę na Węgry i wtedy uuu kaka miał by zemstę :)

i nie nie wybieram zastępce na ten czas
Opublikowano

Ty mi nie przeszkadzasz :D

@top

narzekacie, że nie usuwam tematów. Niektórych tematów nie usuwam takich jak: wyjaśnione problemy, coś co można przydatnego znaleźć.

Wtedy użytkownicy szukajki (pozdro 2% forum) mają o wiele łatwiej, żeby znaleźć. (bo kto będzie szukał w koszu?)

Tematy które są spamem usuwam. Nie jeden poszedł już do kosza. PS: Najpierw zamykam i warnuje kilka tematów, a dopiero potem usuwam wszystkie naraz. Żeby było łatwiej.

bez gif.

Opublikowano

Panowie nie ta tematyka forum. Jeżeli wam coś nie pasuje wystarczy napisać PM do jakiegoś Administratora i anonimowo będziemy działać a nie... Temat zamykam i autor tematu dostaje warna.

Pozdr, Seldek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...