Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Duzo mam spamu na forum (nie tym :) ) czy jak ktoś ściaga plik z keyloggerem, virus to <zauważa>* i kasują ten plik.

I czy plik kasują razem z keyloggerem czy keylogger zostaje na kompie [niewiem jak to powiedziec] czy jest usuniey z plikiem ??

A jeżeli keylogger zostaje na kompie mozna go usunąć bez formatowanie. komputera?

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Usuwasz razem z keyloggerem,ale czesto sie zdarza ,ze daja plik z keyloggerem i jakims trojanem co niszczy kompa i trzeba robic formata ;/

Opublikowano

Nic się nie usuwa, keylogger zamieszkał już w twoim systemie operacyjnym. Jak wyrzucisz plik który miał keyloggera to i tak już po ptakach jak go odpaliłeś.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A JAK ŚCIĄGNĄŁEM MH I TYLKO WYJOŁEM NA PULPIT ZESKANOWAŁEM NA WWW.VIRUSTOTAL.PL I USUNĄŁEM Z PULPITU, ZE ŚCIĄGANIA I Z KOSZA TO MAM KEYLOGGERA CZY NIE MAM??

JAK TAK TO KONIECZNE JEST ABYM SFORMATOWAŁ KOMPA ŻEBY MI NIE UKRADLI KONT NA METINIE ITP?

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Macie mze jakiegoś Tuta jak sformatować kompa? Bo nie wiem a nie chce zabić komputera xD a moj wujek niema czasu zeby przyjechac i w te 3-4 godziny sformatowac kompa.

Bylbym wdzieczny :)

Z góry dzikeuje

Jezli komputer mi laguje bardzo tzn. ze moze byc keylogger na kompie razem z trojanem?

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Większość keyloggerów do rozpoczęcia pracy potrzebują odpalenia...

Jak nie umiesz formatować komputera to po co się zabierasz za hacki?

Często się trafia, że trzeba jednak zrobić formata bo ktoś wrzucił trojana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...