Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego powstają tematy "jak wyjść z brązu? " :3

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOOOOOOOB_ehnqenq.png

Mi ta gra nie poszła, ale siedziałem cicho i robiłem swoje, ta gra to poziom silver.

kassadin miał 30 farmy + 3/12 staty, miał 1/7 zaczął wyzywać wszystkich od nobów i sprzedał swoje dfg (1 itemek) i kupiłem te itemki widoczne na zdjęciu..

Wiem, że to co tutaj pisze jest żałosne, ale już mi odebrało chęć do gry rankedów jak zobaczyłem typa z 30 farmy w 20 minucie .

Opublikowano

A jakie znaczenie ta gra będzie miała powiedzmy za tydzień? No właśnie żadne. Ci co są słabi to spadną, a jeżeli ty jesteś dobry to prędzej czy poźniej wyjdziesz.
Co do gry to przeciwnicy byli lepsi, w końcu ktoś musi wygrać, nie?

Opublikowano

Tak jest i będzie nic na to nie poradzisz grają takie dzieci którym myszka się w rączce nie mieści i nie potrafią ogarnąc, rzadko się trafia na jakiś ogarnięty team co grają na twoim poziomie. Jak już trafisz to enemy szybko się poddaje

@up

No tak ktoś wygrać musi ale już ile mineło od startu sezonu?I jakoś te dzieci nie spadają i dale są trole i afki

Opublikowano

mając 1/7 juz moglbys tego nie komentowac.

Twoja wypowiedź jest żałosna, podaj mi swój lolking chciałbym zobaczyć czy tobie zawsze wychodzą gry 20/0. Mi chodzi o jego farmę bucu.

Opublikowano

Twoja wypowiedź jest żałosna, podaj mi swój lolking chciałbym zobaczyć czy tobie zawsze wychodzą gry 20/0. Mi chodzi o jego farmę bucu.

ale koleś w dupie mam jego farme. wstawiasz screena jak masz 1/7 i mamy ci bic brawo? przegrales nie przez niego tylko przez siebie,wiec nie wiem po co wylewasz smutki na forum.

dsa

Opublikowano

Tak masz racje moja wina, że mid laner gra jak 5 lvl support uzywa tibersa zeby kila wziąść, tak to moja wina. Twoje posty zostały zgłoszone. PS> naucz się czytać a zrozumiesz sens tego tematu.

Opublikowano

Płaczcie dalej :) !

Sam mam Plat 3 na mainie , a jakoś mogę carrować każdą gre od poziomu bronze-gold :)

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Płaczcie dalej :) !

Sam mam Plat 3 na mainie , a jakoś mogę carrować każdą gre od poziomu bronze-gold :)

On miał 1/7 potem wyzywał wszystkich od nobów i powiedział, że pojdzie trolwoac więc sprzedał to co miał i zaczął sie budowac jak widac wyzej.  To nie jest moj płacz, jedna gra na 100 trafi się taki gracz to warto pokazać na forum. 

Opublikowano

A co sie dziwić? Typ zauważył, że Kassadin nie jest zbanowany to picknął mimo, że grać nie potrafi. Pewnie picknął bo jest "OP", a taka prawda, że Kassadin ssie na linii na wiele postaci, a dopiero w TF'ach coś robi, a wy pewnie nawet TF'ów nie mieliście xD

PS Nie wiem po chuj ludzie składają prawie full supp Annie? Ona jest bezużyteczna z samymi itemami pod supporta.. wystarczy zrobić starą Shurelie i Sight Stone'a, a reszta AP..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...