Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie otrzymałem AP po zakupie

sebasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem gdyż około godziny 16:10 zakupiłem przez sms(koszt:11,07zł) przez Atlas Interactive AP do Shaiyi, lecz ich nie otrzymałem a mija już prawie 2h od zakupu(miało przyjść w 40min.). Dodatkowo powiem że wyszło mi na głównej stronie aeriagames po około 5min od zakupu na AP: INACTIVE a w sklepie pisało -2AP(czyli teoretycznie dobrze) jednak potem wróciło do stanu pierwotnego, czyli 0AP...

I mam pytanie do was szajowce co mam w tej sytuacji zrobić?? Dodam, że jest to mój pierwszy zakup AP i chciałem głównie ten pakiet startowy ;) Liczę, że mi pomożecie w tej sytuacji :)

Zastanawiam się także nad napisaniem do Atlas Interactive, jednakże nie mogę znaleźć Ich aktualnej strony... :/

Dodam jeszcze, że otrzymałem wiadomość "zwrotną" w której pisało coś w stylu "Dziękujemy za zakup, blablablablabla twój rachunek został obciążony kwotą 11,07zł blablabla"

@@

AA i jeszcze powiem, że od około godziny 16:00 jest przerwa techniczna i tu dodatkowe pytanie, czy to może być powodem, przez który moje AP się "spóźniają"??

Dodatkowo powiem, że sms posłałem z sieci PLAY!

graphic.png

Opublikowano

Jedyna ważna informacja to taka , że doładowałeś konto po raz pierwszy więc poczekaj co najmniej 12h do jutra jeżeli nadal nie będzie napisz na support w Shaiyi oni ci udzielą dalszych wskazówek i nie kasuj SMS .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Powiem, że ta sytuacja jest nawet zabawna, bo Aeria Games próbuje udowodnić mi aktualnie, że na moje konto AP wpłynęły chociaż nie wpłynęły, haha :D

Czuję, że to potrwa... Temat można zamknąć!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...