Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Tworzymy gre wyścigową w Unity3D

Wybierać  

245 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mam kończyć poradnik?

• Tak
      207
    • Nie
      16
    • Nie obchodzi mnie to
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moze dodaj kilka poziomow?

Chipsy, cola mam se haxy... jestem grubszy niż dwa snaxy ;3

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@matixd3

Haha dobry żart

Tuta sam pisałem a skończe go w wakacje bo teraz nie mam czasu

Ale już wakacje się kończą a dalej nic.

net3rr.jpg

Jeśli nie lubisz gier. Rozumiem. Ale mnie nauczyły Że Jak na swojej drodze nie masz wrogów to znaczy że idziesz w złą stronę

Jeśli myślisz "Ten koleś to świr, on lubi kuce" to wiedz że Gaben też lubi.

Opublikowano

Chętnie bym ujrzał pełnoprawny poradnik, w którym pokazałbyś jak ustawić przeciwników oraz jak dodać nowe trasy (nowe mapy).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik niesamowity dla kogoś kto zawsze chciał stworzyć grę w Unity 3D, a nie wie jak za to się zabrać. Z mojej strony dodaj jeszcze jak stworzyć menu, pauza ( ESC ) podczas gry, jakieś opcje w grze, intro, tak żeby to miało ręce i nogi, a nie tylko Start -> WSAD :D Niestety - brak jakichkolwiek oznak życia autora ;/

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma dalszych części ponieważ nie lubie windowsa i nie chce mi sie go odpalac aby robic cos w unity.

Jak polubie win9 to na nim skoncze poradnik chyba ze win8.1 ogarne aby jakos wygladal bo orginalnie to syf

Opublikowano

każdy poradnik taki sam : koza tu , koza tam i filip z konopii wszystkie programy jakich użyłeś to są wirusy

Haha pokaz chociaz 1 z wirusem
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra tak jakis czas myslalem i skoncze poradnik wkoncu tu narazie nie mam w planach nic trudnego ale zaczne dalej pisac jak leptop wroci z naprawy ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ponieważ poradnik jest jeszcze nie skończony.

zły poradnik dla początkujących, ponieważ jak ktoś jest początkującym to powinien zabrać się za jakieś kursy, wideo-kursy, ewentualnie doczytać w Learnie na Unity3d.com, a nie robić wszystko krok po kroku jak w takim poradniku bo to nie ma żadnego sensu. Wychodzą tylko kolejne gówniane gry z poradników których autorzy chwalą się, że coś sami zrobili, ale tak naprawdę nie wiedzą w ogóle, co robili.

Ode mnie tyle..

W pełni się z Tobą zgadzam, poradnik jest ogólnie dobry, nawet bardzo, poznałem te nowe narzędzie do tworzenia dróg, z pewnością się przyda, ale faktycznie początkujący niestety za dużo z tego nie zrozumie. Trzeba by być już o poziom wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...