Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

handel

ooossski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda, i nic więcej nie dodali, tylko tyle że pokazuje ile ktoś na dany przedmiot dał kredytów, a i kolorki do aegisa, cytadeli i sperka

Opublikowano

Tak to prawda, beda aegis cytadel speearhead, +deigny do aegisa czyli elite veteran tak samo do cytadeli i spearheda +dresy do golca amerykanski zlota vega spectrum diminisher solace itd..

Opublikowano

o fajnie ;d dresy do golca ♥ .. Ale i tak pewnie przez pare tygodni nie wygram ... ciekawe po ile na pl2 będą stawiać.

Opublikowano

Watpie ze duzo moze z 1/2 mld za dres do golca, jakos za tydzien beda juz te auckje wprowadzone..

Opublikowano

No ja czekam az wstawi ktos kredki na pl2 na allegro bo musze wygrac aegisa i solace, kupil bym z 3 mld..

Opublikowano

A to będzie na każdym serwerze ? Jeżeli nie to czy będzie na amerykański glob 4 ?

Opublikowano

Napisze do BP kiedy planuja wprowadzic to na polskie serwery, jak odpisza dam znac..

Opublikowano

dla nich to jest tylko zrestartowanie serwera i podmiana skryptów. Ale trzymają graczy w napięciu.

Możliwe że ten sposób aukcji nie wypali i go wcale nie będzie.

Ale co z tym handlem to trochę przesadzili. Ja bym modułów nie dodawał, bo za moment każdy będzie mógł stawiać stacje. Kiedyś trzeba było pierw nazbierać te moduły.

Opublikowano

Napisze do BP kiedy planuja wprowadzic to na polskie serwery, jak odpisza dam znac..

pisałem do nich już :) oto co mi powiedzieli 

Szanowny(a) Graczu,

Przykro nam ale nie możemy udzielać informacji w tym temacie który nie został oficjalnie potwierdzony jak zostanie wprowadzone to będzie wtedy wiadomo co i jak

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Ekipa Pomocy Technicznej 

Opublikowano

pisałem do nich już :) oto co mi powiedzieli 

"wiadomo co i jak" chłopcze przecież widać że to fake , kogo ty chcesz oszukać? ;d A co do tematu , wprowadzą to wprowadzą , według mnie przybijają sobie gwoździe do trumny.

Opublikowano

@up to działa tak  masa ludzi wydała na te rzeczy uridium a teraz ''flaxy'' mogą mieć je za kredyty  czyli starych graczy zniechęca ale nowych  zachęca żeby grali więcej  proste :) 

Opublikowano

Ja mam dwa pytania. Słyszałem, że jeśli ktoś zalicytuje, a nie przebije gracza, to kasa do niego wraca od razu. To prawda? 

i drugie. Po ile na testowym jest aegis na handlu? Bo nie wiem, ile już zacząć zbierać :D

Opublikowano

Ja mam dwa pytania. Słyszałem, że jeśli ktoś zalicytuje, a nie przebije gracza, to kasa do niego wraca od razu. To prawda? 

i drugie. Po ile na testowym jest aegis na handlu? Bo nie wiem, ile już zacząć zbierać :D

To prawda, automatycznie zwraca Ci hajs. I sa wszystkoe statki na handlu, profi designy, i tez jest np skorka veteran oraz elite.

Opublikowano

@up on sie pytał ile musi dac zeby wygrac aegisa na testowym...

@2up teraz koło nicku powinno ci pokazywac ile ktos postawił, ale watpie zeby cos ci to dało bo testowy jest juz wyłączony. 

A co do zmian, moim zdaniem te aukcje wprowadza w poniedziałek 24/02. Na start nowego tygodnia ;)

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

hahah to teraz tylko leciec na cubiki kredyty klan+z cubikow na aegiska i citadela a uri na hale...przez chwile trzeba dac sobie spokuj z kluczami bo i tak nic nie wypada a zainwestowac w cos pewnego :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...