Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

handel

ooossski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahah to teraz tylko leciec na cubiki kredyty klan+z cubikow na aegiska i citadela a uri na hale...przez chwile trzeba dac sobie spokuj z kluczami bo i tak nic nie wypada a zainwestowac w cos pewnego :))

Spokój* I ty myślisz że ludzie będą na kube dla kredek latać? Hhahahah , allegro i jazda.

Opublikowano

w sumie bardzo dobrze że wprowadzają te statki na aukcje i inne rzeczy lf-4 nie wprowadzą na aukcje to już by była chyba przesada heh
ale moduły do baz nie powinni wprowadzać do aukcji ewentualnie tylko do handlu

Opublikowano

w sumie bardzo dobrze że wprowadzają te statki na aukcje i inne rzeczy lf-4 nie wprowadzą na aukcje to już by była chyba przesada heh

ale moduły do baz nie powinni wprowadzać do aukcji ewentualnie tylko do handlu

Aukcja i handel w tej grze to jedno i to samo ;d , z modułami przesadzili. Jak mają się czuć Ci co zbierali / kupili urkę na aegisa albo cytke.. ?

Opublikowano

Ja też kupiłem Aegisa za urkę i szczerze mówiąc zrobił bym to ponownie jak by trzeba było. W DarkOrbit jest o tyle dobrze że przynajmniej w 95% można kupić wszystko jeśli się aktywnie gra i zbiera urkę, ewentualnie kredki na eco10, plt2026. Teraz chcą wprowadzić tyle gratów na aukcje a Wy narzekacie. Widzę w niektórych chciwość i zazdrość bo ktos inny bedzie miał, teoretycznie za półdarmo to na co trzeba było wydać realną kwotę. Ludzie czy ktos nad wami stał i zmuszał Was żebyście zł na tą grę wydawali ? Patrzycie na tę sprawę pesymistycznie, a popatrzcie optymistycznie, że mieliście od dawna np Aegisa i nauczyliscie się nim świetnie latać, pomyślcie ile razy skórę Wam uratowały jego umki. Przejawi się to w ilości ubitych statków, których Wy zdążyliście już nabić a Ci co wylicytują Aegisy będą musieli Was dogonić...

Opublikowano

Ja też kupiłem Aegisa za urkę i szczerze mówiąc zrobił bym to ponownie jak by trzeba było. W DarkOrbit jest o tyle dobrze że przynajmniej w 95% można kupić wszystko jeśli się aktywnie gra i zbiera urkę, ewentualnie kredki na eco10, plt2026. Teraz chcą wprowadzić tyle gratów na aukcje a Wy narzekacie. Widzę w niektórych chciwość i zazdrość bo ktos inny bedzie miał, teoretycznie za półdarmo to na co trzeba było wydać realną kwotę. Ludzie czy ktos nad wami stał i zmuszał Was żebyście zł na tą grę wydawali ? Patrzycie na tę sprawę pesymistycznie, a popatrzcie optymistycznie, że mieliście od dawna np Aegisa i nauczyliscie się nim świetnie latać, pomyślcie ile razy skórę Wam uratowały jego umki. Przejawi się to w ilości ubitych statków, których Wy zdążyliście już nabić a Ci co wylicytują Aegisy będą musieli Was dogonić...

A teraz sobie pomyśl ile zarobią Ci z allegro dzięki im.

To jest nie fair. Człowiek się męczył żeby nazbierać , a oni co ? Wprowadzą go sobie na handel... przesada.

Opublikowano

Nie chce mi się szukać,ale BP po wprowadzeniu 5 nowych desingów dla golca powiedziało "Desingi nigdy nie trafią na handel"

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Ale trafiły. I żeby zdobyć takiego dresa trzeba czekać cały tydzień. W każdej chwili ktoś może nas podbić i gdy ktoś nas podbije do odzyskujemy kase odrazu (to jest +). Po jakimś czasie wszystko co jest na handlu dziennym ztanieje. Sami widzicie jakie teraz są oferty na np. golca, a kiedyś żeby go zdobyć na handlu było trudno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...