Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe aukcje wprowadzone

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zostały wprowadzone nowe aukcje  Sa statki za ur(aegis cytka itd) Oraz dresy do nich (elitarne) jak również i moduły do baz.

Zmiany , wygląd , od teraz jest napisane kto i ile postawił

Zostały wprowadzone desingy Jade oraz Saphire , Amber i wszyskie desingy do golca za 250k urki.

Jak wam się podoba?

Opublikowano

Na szczęście aegisa jak i jedo desingy można licytować raz dziennie...

Co z tego ze raz dziennie, skoro Ty pojdziesz spać, a ktoś chwilę przed północą postawi o pare kredek wiecej od Ciebie ? bez sensu z tym, ze pokazuje kto ile postawil ;/ Poza tym niektore przdmioty powinny byc dostepne w mniejszym okresie czasu - 1 tydzien ? Dla mnie przesada ... Przez cały rok jakiś design albo coś z aukcji tygodniowej wygra ok. 50 osob ... Naprawde duzo :( I tak zawsze znajdzie się ktoś, kto postawi więcej od Ciebie, chociażby o pare kredek ;/ Tak srednio mi sie to podoba, troche przedobrzyli ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Co z tego ze raz dziennie, skoro Ty pojdziesz spać, a ktoś chwilę przed północą postawi o pare kredek wiecej od Ciebie ? bez sensu z tym, ze pokazuje kto ile postawil ;/ Poza tym niektore przdmioty powinny byc dostepne w mniejszym okresie czasu - 1 tydzien ? Dla mnie przesada ... Przez cały rok jakiś design albo coś z aukcji tygodniowej wygra ok. 50 osob ... Naprawde duzo :( I tak zawsze znajdzie się ktoś, kto postawi więcej od Ciebie, chociażby o pare kredek ;/ Tak srednio mi sie to podoba, troche przedobrzyli ...

A teraz sobie pomyśl co by się działo jakby można było licytować profil dresa co godzinę...

Opublikowano

Mam pytanie czy te aukcje są też na serwerze amerykański glob 4 ? Pytam bo zobaczyć nie mogę .

Opublikowano

BP dobiło sobie gwóźdź do trumny nikt na uri nie będzie kasy wydawał spadną im zyski :/

Haha no jasne. Każdy będzie yebał na aukcji po 3mld kredek. bo w końcu każdy tyle ma, prawda ? :)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

a ja napisze tak. bp jest pojebane jaja sobie robią lf4 i ammo na aukcji podczas eventów to jest pojebane :/

Opublikowano

e tam najlepiej by bylo gdyby BP zrobili tego agisa citadela i dresy dali normalnie zeby co 1godzine mozna bylo od nowa licytowac...wtedy DO szybciej by padlo. Niech jeszcze dodadza jeszcze havoki,apisy,zeusy i LF4 do aukcji :( Wtedy kazdy bedzie latac SFE .sorry nie mam polskich znakow.

Opublikowano

no taka lipa, za to teraz bardziej opyla sie kredki kupowac na allego niz urkę, lepiej się na tym wyjdzie.

Nie dla BP ;) nie zdziwie sie jezeli za kilka lat nie bedzie na darku nikogo.
Opublikowano

Przecież jak ktoś wyżej napisał Bp samo sobie w łeb strzeliło , nikt teraz nie będzie kupywał urki , no chyba że lenie które chcą mieć na szybko wszystko.

Opublikowano

Witan po tygodniowym banie :) Jak dla mnie spoko ten handel, podobno Planują wprowadzić 1 aukcje na miesiąc z Lf4 jedna lf4 do wygrania co miesiąc..

Opublikowano

Witan po tygodniowym banie :) Jak dla mnie spoko ten handel, podobno Planują wprowadzić 1 aukcje na miesiąc z Lf4 jedna lf4 do wygrania co miesiąc..

Dobra dobra , w tej bajce również były smoki? Nie wiem jak wam ale mi się wydaje że skoro dodali na aukcje te statki to być może wprowadzą nowe statki ..

Opublikowano

Dobra dobra , w tej bajce również były smoki? Nie wiem jak wam ale mi się wydaje że skoro dodali na aukcje te statki to być może wprowadzą nowe statki ..

Może dodadzą nowe...bo jak widać BP ostatnio zaszalało z tym wszysztkim.
Opublikowano

... Samobójcy 

Zapłaciłem 40k uri za JADE teraz na licytacji jest ...

Co jest dziwne Pl1 Sentinel 1mld a Spectrum 610mln 

Tak jak mówiłem odkąd pojawiły sie boty gra upada. I już jej nic nie pomoże 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jakby ktoś znalazł jakieś info to niech tu podaje , a tak wgl co z tymi dresami do dronów , miały być jakieś zielone.

Opublikowano

Jakby ktoś znalazł jakieś info to niech tu podaje , a tak wgl co z tymi dresami do dronów , miały być jakieś zielone.

Na zielone designy była taka odpowiedź że jest to fake taki jak z BO3 rok temu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...