Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe aukcje wprowadzone

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale pomylście, 1 taki typek wyda 3mld na aegisa , dresy i inne. A flaxy będa miały frajde bo typek nie bedzie mial hajsu na nastepna licytacje. Z mojej strony mi sie podoba ze mozna zobaczyc kto ile postawil, poniewaz w rzeczywistosci jak licytujesz przedmiot to aukcjoner musi znac cene tak jak inni aby go przelicytowac. To jest tylko moje zdanie.

Opublikowano

Ale pomylście, 1 taki typek wyda 3mld na aegisa , dresy i inne. A flaxy będa miały frajde bo typek nie bedzie mial hajsu na nastepna licytacje. Z mojej strony mi sie podoba ze mozna zobaczyc kto ile postawil, poniewaz w rzeczywistosci jak licytujesz przedmiot to aukcjoner musi znac cene tak jak inni aby go przelicytowac. To jest tylko moje zdanie.

Moji zdanie to głupota gdzie teraz będzie adrenalina teraz to będzie tak ze poprostu postawiasz kiedy masz kredyty a wtedy to było ze postawiają kilka sekund przed końcem i nie wiesz czy wygrasz czy przegrasz....ADRENALINA
Opublikowano

Moji zdanie to głupota gdzie teraz będzie adrenalina teraz to będzie tak ze poprostu postawiasz kiedy masz kredyty a wtedy to było ze postawiają kilka sekund przed końcem i nie wiesz czy wygrasz czy przegrasz....ADRENALINA

Adrenalina to była jak licytowałeś golca i się modliłeś żeby przebić.

Opublikowano

albo irki  kiedy jeszcze kasy nieoddawało ... Ja tam zbieram bo główne mi chodzi o aegisa a szkoda mi na niego uri, mogli bydać pare rzeczy do peta. No ale jak dadzą lf4 i herki i havo to będzie kpinna

b6b78815.png

Opublikowano

albo irki  kiedy jeszcze kasy nieoddawało ... Ja tam zbieram bo główne mi chodzi o aegisa a szkoda mi na niego uri, mogli bydać pare rzeczy do peta. No ale jak dadzą lf4 i herki i havo to będzie kpinna

Nie dadzą , Bp (chyba) nie jest aż takie głupie...ale sądząc po tym co teraz zrobili to sam mam wątpliwości ...

Opublikowano

No właśnie. po co pokazują ile kredek ktoś wstawi. teraz to mogę sobie nawet pomarzyć o czymkolwiek. czegokolwiek nie obstawię za chwilę mnie przebijają. A aegis co? 4.5mld... 

Opublikowano

No właśnie. po co pokazują ile kredek ktoś wstawi. teraz to mogę sobie nawet pomarzyć o czymkolwiek. czegokolwiek nie obstawię za chwilę mnie przebijają. A aegis co? 4.5mld... 

A coś ty myślał , że on po 200 000 będzie chodził :D ?

Opublikowano

Nie. Ale np. Też nie powinny byś licytowane tylko raz na dzień. Bo to bez sensu. Przez cały rok zgarnie tylko to 360 osób? Mogliby tu chociaż dać te 2 może 3 razy dziennie. 

Opublikowano

Nie. Ale np. Też nie powinny byś licytowane tylko raz na dzień. Bo to bez sensu. Przez cały rok zgarnie tylko to 360 osób? Mogliby tu chociaż dać te 2 może 3 razy dziennie. 

Nie , jest dobrze , jakby było 2-3 razy dziennie zobacz co to by się działo na serwach , najpierw pomyśl potem pisz.

Opublikowano

Właśnie wwszłem na DO wbiłem w aukcje i mogę powiedzieć ze nawed fajnie jest zrobione podoba mi się nawed sobię upatrzyłem jeden desing...narazie nawed na amerykański globie 4 idą po miliardy chociaż u nich jest północ. Jeszcze raz powiem ze fajnie to zrobili :)

Opublikowano

Miną 2 tyg. i cena na np. Aegisa zmaleje i to bardzo bo większość już go ma i następna większość będzie go miała.

Z tego co wiem to po każdym update i gdy minie miesiąc to BP wysyła kody na e-maile. Ciekawe co będzie ciekawego :)

Opublikowano

mam prośbe moze mi ktos powiedziec gdzie jest ten aegis bo oblecialem  cała aukcje i nie ma a ni tego aegisa ani cyca wtf ??? za pomoc +

Wchodzisz w aukcje i zakładka dzienne (obok tygodniowych i godzinnych)

Opublikowano

Masz 3 typy aukcji : Godzinna, Dzienna i tygodniowa.

W dziennej masz Aegisa, Citadela, spearheada, dresy do tych statków i moduły do stacji. W Tygodniowej masz dresy do golca i do vegi.

A na jakim serwerze grasz? może tam gdzie grasz to jeszcze tego nie dodano

Opublikowano

Przynajmiej ci którzy sobie wybocili statki i dresy juz nie beda tak do przodu

A może BP zrobiło specjalnie te aukcje nowe zeby boty już nie koksiły. Była fala banów teraz jest kolejne uderzenie dla botów tak i jak dla BP.
Opublikowano

A może BP zrobiło specjalnie te aukcje nowe zeby boty już nie koksiły. Była fala banów teraz jest kolejne uderzenie dla botów tak i jak dla BP.

Bp bawi sie chyba w kamikaze , chcą zniszczyć boty ale niszczą coraz bardziej tę grę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...