Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elita dla kierzka

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tym momencie zacząłem wątpić w istnienie illuminatów. @kierzek był jednym z głównych dowodzących na czele tej jakże chorej sekty... No cóż, być może to tylko pewnego rodzaju przykrywka. Nie ufam źródłom masowego przekazu... Podsumowując w kilku słowach, powodzenia @kierzek i #FUCK_NWO

Opublikowano

@kierzek

No to elo xD. Weź Ty mnie na fb dodaj albo czoś ;3.

P.S. Jak chcesz link to pisz pw xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Super, Antix na admina plox!

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

To może i ja dodam ze dwa słowa ode mnie ;)

Szkoda tracić kompana w boju na forum, ale każdy potrzebuje chwili do złapania drugiego oddechu ;)

Pamiętam jak jeszcze startowałeś na kida Minecrafta jako kierzek1, a później przez dobre pół roku suszyłeś mi głowę o postawienie forumowego serwera TSa. Potem sprawy potoczyły się lawinowo, mod, gmem, no i awans do "zielonych".

Dobrze wspominam naszą współpracę, mimo że ostatnio nie zawsze mieliśmy czas pogadać.

Liczę, że w tym roku znowu zobaczymy się podczas PGA! ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kierzek jest osobą, która zrobiła najwięcej z wszystkich osób w historii mpc w zakresie wsparcia wszelkich kwestii technicznych forum.

Co?

Powodzenia w R&F, kierzek. ;)

Opublikowano

Powodzenia. :)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Dzięki za wszystko, piona :)

(Co teraz zrobi Isamu)?

@Antix

Ten pan ma być zielony.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Buuu sie spszedau prezentuff niema za boze mikolaje a bez spamu kierzek ty przyczyniles sie do rozruchu minecrafta. Bez ciebie forum sialo by pustka. :-)

TONV8iZ.png

Opublikowano
aktywności związanych serwerami gier oraz wielu innych

Tak, aktywny był na serwerach.

- Banował ludzi którzy hejtowali Ravie

- Dość często DDoSował z ludźmi z Ravi serwery (Można powiedzieć, że też to odczułem)

To jest ta aktywność na serwerach, tak?

Kiedyś kierzek był spoko, od rangi mu odjebało albo od kasy #jparmia #gimbarmia

No cóż, decyzja bardzo dobra i tak wiem, że to była kwestia czasu.

Opublikowano

Uuuu... Akurat po nim najmniej tego spodziewałabym się i najmniej bym tego chciała. Inna osoba powinna odejść <_< No, ale skoro tak się stało to cóż... Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia :)

Opublikowano

Dzięki za wszystko, szczególnie za nasze czasy w dziale minecraft.

Powodzenia, wróć kiedyś do nas ;)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...