Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elita dla kierzka

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przestańcie pisać żeby @Antix dostał admina bo stawiacie go w dziwnej sytuacji. Jak dostanie to dostanie i admini o tym wiedzą najlepiej. -.-

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Do tego dochodzi mówienie głupot w kwestiach technicznych, utrudnianie każdej kolejnej modernizacji MPC, ddosowanie serwera należącego do MPC, pozwalanie na wszystko isamu oraz nitro i wykorzystywanie pozycji administratora do osiągnięcia korzyści wyłącznie dla siebie.

Proszę Cię Miszczu skończ gadać już swoje głupoty, jeśli już o coś osądzasz to przynajmniej to udowodnij żeby miało to jakikolwiek sens, bo ja też mogę napisać oszczerstwa w Twoją stronę. Tak jak Ty powiedzieć możesz wszystko tak i ja mogę. Naprawdę wróć już na ziemię.

Co do tematu dziękuję wszystkim za te ciepłe pożegnania.

Pozdrawiam

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Proszę Cię Miszczu skończ gadać już swoje głupoty, jeśli już o coś osądzasz to przynajmniej to udowodnij żeby miało to jakikolwiek sens, bo ja też mogę napisać oszczerstwa w Twoją stronę. Tak jak Ty powiedzieć możesz wszystko tak i ja mogę. Naprawdę wróć już na ziemię.

Pozdrawiam

On zawsze musi wtrącić swoje trzy grosze.

@Topic

Powodzenia w rl ! :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Pozdrawiam

> http://www.mpcforum.pl/topic/1139212-podziekowania-dzieki-za-unbana-m0ntes

> http://www.mpcforum.pl/statuses/user/646770-isamuxpompa/?status_id=667040

> ciągłe wyłączanie hooków, bo "obciążają forum"

> wyłączenie modlogs, bo "zaśmieca cache"

> wyłączenie tematów w zbanowanych, bo "nie mogą być takie prefiksy"

> gdzie jest wiki mpc?

> zamiana limitu lajków elity na 10

Więcej mi się nie chce pisać.

Opublikowano

Tak się jeszcze wtrącę w kwestii aktywności kierzka, bo wiem co nieco na ten temat. Fakt jego ostatnia aktywność może nie była najlepsza, wręcz znikoma.

Ale kiedy kierzek był jeszcze GM (mogę się tu mylić, dawno to było) bardzo wspomagał forum, może nie było to widoczne 'gołym okiem', lecz jego sprawność w dużej mierze należała do niego, kiedy baza danych się sypała, kierzek z kokoszem po całych nocach pracowali nad tym aby ją naprawić, było jeszcze wiele takich przypadków, przecież bez powodu nie dostał tego administratora. Wydaje mi się, że mało osób o tym wie.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Pozdrawiam

Nie pamietasz już, jak zbanowałeś dwie osoby które miały sygnature innego serwera i wypowiadały się w temacie ravi, po czym usunałeś tematy ze zbanowanych? :) 

W dodatku, dziwna sytuacja...

Mój(też) serwer miał problemy z ddosami i nagle, dziwnym trafem tak się zdarzyło, że ty pojawiłeś się na teamspeaku z jakimś swoim przydupasem, zbieg okolicznosci? Przypadek? Nie.

Nie wymiguj się, każdy kto zdąrzył Cie poznać i poznać tą smieszną twoją bande dobrze wie o czym mówie i wie, co potraficie zrobić dla kasy.

Miszczu bardzo dobrze pisze i w pełni się z nim zgadzam.

Szkoda, ze to tak długo trwało...

Opublikowano

Wiele zrobiłeś, odchodzisz miejmy nadzieje że jeszcze będziesz tu zaglądał i opiekował się Makinem bo tu pewnie dużo jeszcze zrobiii

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@kierzek Po tobie sie tego nie spodziewałem :O ale no ok powodzonka  :) i dzięki za to wszystko co zrobiłeś dla mpc :) 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Do tego dochodzi mówienie głupot w kwestiach technicznych, utrudnianie każdej kolejnej modernizacji MPC, ddosowanie serwera należącego do MPC, pozwalanie na wszystko isamu oraz nitro i wykorzystywanie pozycji administratora do osiągnięcia korzyści wyłącznie dla siebie.

Jako przykładny administrator jestem zmuszony zamknąć ten temat, ponieważ nakręca on tylko spiralę nienawiści.

Każdy, który bezpodstawnie oczerniał w tym temacie kogokolwiek zostanie nagrodzony procentami.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Ogromna szkoda, że tracimy tak wartościową osobę. Włożyłeś kawał siebie w to forum. Mam nadzieję, że mimo wszystko będziesz tu regularnie zaglądał. Bez takich osób jak ty nie potrafię sobie wyobrazić MPC.

Powodzenia kierzku! ;-)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...