Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć gry na Steam nie wydając ani złotówki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku zaznaczam, że ten serwis to nie Fake i on faktycznie działa, sam się o tym przekonałem, zapraszam.

Gry m.in do zgarnięcia : Cs 1.6 / GO / Source / CZ - i wiele innych!

Czy nie zdarzyło Ci się wypatrzeć wymarzonej gry na Steam, której nie mogłeś kupić z powodu braku funduszy?

Jeżeli tak, zapraszam do przeczytania tego krótkiego poradnika.

Wstęp : Na czym to będzie polegać? Tak jak na podobnych tego typu serwisach, zdobywamy punkty robiąc m.in ankiety, za które otrzymujemy XXX Coinsów.

Coinsy = waluta, za które kupujemy gry na Steam.

Punkty możemy zdobywać całkowicie za darmo, jedynym kosztem jest SWÓJ POŚWIĘCONY CZAS.

,,Jak zdobyć gry na Steam nie wydając ani złotówki ze swojej kieszeni"

~1) Wchodzimy na stronę

To jest ukryta treść, proszę

~2) Rejestrujemy się ,,REGISTER"

~3*(Opcjonalnie) Jeżeli podczas rejestracji wyskoczy Ci owy komunikat :

Sorry Achievements Games are not available in your region. You may earn Tremor Coins by completing ofters, watching videos or completing tasks.

Wchodzimy w wujka google i wyszukujemy "bramki proxy", które umożliwią nam rejestrację w Polsce

~4) Po prawidłowej rejestracji czas "zarabiać" na naszą wymarzoną grę. Wchodzimy w zakładkę GET COINS, po czym mamy do wyboru sponsorów. Wybieramy którąś opcję i przechodzimy do zakładki "DARMOWY". Ujawni nam się lista z dostępnymi ankietami, za które otrzymujemy Tremor Coins = wymiana pkt na grę. Uwaga! Według mnie jest to najbardziej opłacalny sposób.

Punkty można zdobywać na różne sposoby, m.in dzięki "Achievement", które otrzymujemy za wykonanie zadań w grach online, jak i za obejrzenie krótkiego filmu video.

~5) Po zdobyciu wymaganej ilości punktów na grę, przechodzimy w zakładkę "Tremor Rewards". W tej zakładce możemy dowolnie sortować gry od najmniejszej ceny > do największej. Aby zakupić grę/przedmiot klikamy "VIEW ITEM", a następnie "PURCHASE". Nie zawsze w danym dniu są dostępne gry.

~6) Aby odebrać grę, wchodzimy w swój profil, a następnie "ITEMS". W tej zakładce będziemy widzieć, czy gra została dostarczona, jak i istotne informacje (Gra,cena i co najważniejsze klucz do gry). Aktywujemy grę i cieszymy się zakupem!

Dowód, że otrzymałem gry i zostały one aktywowane. Aktualnie wykupiłem 3 gry.

tgpng_erpsqnp.png

asdsd23pn_erpsqnn.png

Zakończenie, Pytania&Problemy. WAŻNE INFORMACJE - przeczytaj.

~Jeżeli jesteś pewien, że wykonałeś ankietę prawidłowo, a punkty nie dochodzą zbyt długo, to wchodzimy w "Zobacz status i pomoc techniczną", następnie wybieramy Brakuje Tremor Coins? i wysyłamy zgłoszenie.

~Klucze do gier nie muszą przyjść od razu po zamówieniu!

~Punkty za ankiety nie muszą przyjść od razu po wykonaniu!

~Najlepiej założyć nową skrzynkę pocztową, bo po zrobieniu kilkanaście ankiet będziemy mieć spam.

~Na tej stronie można zdobyć grę Counter-Strike 1.6/ Global Offensive (NAPRAWDĘ TANIO - pkt w 1 dzień) / Source / Condition Zero. ~

~Na tej stronie można zdobyć Riot Points [RP] do gry League of Legends.

~Jak i wiele, wiele więcej gier/gifów/przedmiotów!

Nie znalazłem takiego poradnika, także go zrobiłem. Jeżeli masz problem/pytanie napisz w tym temacie, bądź wyślij mi prywatną wiadomość. 

Opublikowano

Podaj link do bramki proxy na której działają gry bo ja żadnej działającej nie mogłem znaleźć żeby tremor jej nie blokował.

Opublikowano

Podaj link do bramki proxy na której działają gry bo ja żadnej działającej nie mogłem znaleźć żeby tremor jej nie blokował.

Jak mogą Ci nie działać gry, nie rozumiem?

Opublikowano

Sorry Achievements Games are not available in your region. You may earn Tremor Coins by
,
or

Co z tym zrobić?

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Opublikowano

Sorry Achievements Games are not available in your region. You may earn Tremor Coins by
,
or

Co z tym zrobić?

Spróbuj używając bramki (nie wybieraj PL). I popróbuj parę z nich.

Opublikowano

Nie idzie ominąć tego, bo blokują wejście przez proxy i vpn. Ja założyłem konto rok temu i mam odblokowane gry. Jedyną możliwością teraz są reklamy [ a przynajmniej z tego co mi wiadomo ]

Greviz_euw_92_0_nozg.png

Opublikowano

Bramki proxy są zablokowane

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Opublikowano

Jeśli dzień po zrobieniu ankiety dalej nie mam PKt, to normalne?

Bodajże 48h jest na dostarczenie punktów. Jak ich dalej nie otrzymujesz, wyżej masz opisanie, jak zgłosić.

Ale nawet jeżeli nie można robić gier, no trudno, ale ja i tak z możliwością gier, robiłem tylko i wyłącznie ankiety i nawet dobrze szły punkty.

Opublikowano

Ten normalny cs 1.6 jak się nazywa w tremor rewards ? Counter Strike:Source, to jest to ? Bo ja nie wiem sam :/ A to In stock to znaczy, że jak jest na zero to gry już nie można wygrać ?

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Ten normalny cs 1.6 jak się nazywa w tremor rewards ? Counter Strike:Source, to jest to ? Bo ja nie wiem sam :/ A to In stock to znaczy, że jak jest na zero to gry już nie można wygrać ?

Aktualnie nie widzę na liście. Jak jest "In Stock", czyli że na obecną chwilę nie mają kluczy, ale za jakiś niedługi czas będzie dostawa.

Opublikowano

Aktualnie nie widzę na liście. Jak jest "In Stock", czyli że na obecną chwilę nie mają kluczy, ale za jakiś niedługi czas będzie dostawa.

Czyli będzie kiedyś?, a ile kosztowało tych tremor coinsów ?

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

możesz dać ss z innych gier do "wygrania" ?

Ile niby trzeba pracować na taką grę ? ;d

I skąd ty masz DeadIsland Epidemic ? xD

Opublikowano

Wszędzie wszystkie formularze nie działają, albo trzeba wysłać SMS, video nie ma ._. Jak tu zrobić 3k coinsów :/

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

@Mauurycy
W "Tremor Rewards" masz wszystkie gry. Na razie nie mam jak wrzucić.

Zależy też na jaką grę.

Up, w ankietach dawaj na ,,darmowe", fakt mię każda ankieta działa, ale 3k coinsow to jest 5 dni roboty, robiąc kilka wieczorkiem

Opublikowano

Niestety nie działa :/

Nie wiem czy coś zrobiłem źle ale coś chyba jest nie tak :C

Możliwe, że źle wykonujesz polecenie. Ale jak jesteś pewny, że dobrze robisz, to zgłoś ankiety, to oddadzą Ci punkty.

Opublikowano

praktycznie żadnych ankiet nie ma dzialajacych a reszta piunktów jest za granie w aplikacje i pobieranie ich czy tylko u mnie tak jest ? + Cs :go już się skonczył w sklepie dzisiaj chyba

w gry nie moge grac bo pisze ze w moim regionie nie mozna

jak zerobić żeby działało mi granie w gry ? i te achivmenty

xmMfHrm.png
  • 10 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...