Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam poradnika w celu postawienia serwera na Pingwin pack MP 4.

Ekwador17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałbym zagrać z kumplem w pingwin packa ale nie wiem jak stawia się serwer ma ktoś jakiś poradnik jak zastosować te pliki serwerowe ? Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Mam router mam serwer kupiony ale nie wiem jak użyć tych plików aby zrobic serwer taki jak np. minecraft stars tylko na mniej osób ... A jak grać przez LAN ?

Opublikowano

Aby zainstalować PP na serwie, musisz mieć dostęp do FTP.

Jeżeli masz taki dostęp do FTP, bo pobierz od Pingwina Paczkę serwerową, jeżeli on takiej nie ma, to wejdź w %appdata% następnie zaloguj się do FTP (FIlezilla najlepiej) i przerzuć z .minecraft do ftp takie foldery z zawartością : 

*MODS 

*Libraries

*Config

Ustaw na hostingu swoim opcję Forge. Aby zagrać na PP Multi z Hostinga, to najlepiej zainstalować silnik FORGE :).

Jeżeli masz pytanie proszę pisać, odpowiadam i pomagam :)

@@MultiBrus@@

@@Husiek.net@@

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aby zainstalować PP na serwie, musisz mieć dostęp do FTP.

Jeżeli masz taki dostęp do FTP, bo pobierz od Pingwina Paczkę serwerową, jeżeli on takiej nie ma, to wejdź w %appdata% następnie zaloguj się do FTP (FIlezilla najlepiej) i przerzuć z .minecraft do ftp takie foldery z zawartością : 

*MODS 

*Libraries

*Config

Ustaw na hostingu swoim opcję Forge. Aby zagrać na PP Multi z Hostinga, to najlepiej zainstalować silnik FORGE  :).

Jeżeli masz pytanie proszę pisać, odpowiadam i pomagam  :)

Było pisane @UP. 
Jeżeli chcesz pisz na PW, pomoge ;)

Opublikowano

Wiecie może skąd pobrać Pingwin Pack 4 dla serwera?:P Bo u mnie nie ma downloadu jak w niego wejdę:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...