Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowi Global Moderatorzy i MPC News!

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podziękowania dla "emerytów" oraz serdeczne gratulacje dla nowych!

Powodzenja życzę również Newsowcom - dajcie rade :)

#don't care

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skorpion odszedł i cry ;-;, nie postawiłbym że łaj zostanie gm, ale na anonimusza już owszem.

btw. anonimusz awansował, to znikł z gg, a ja mu osobiste graty tam napisałem ;-;

Opublikowano

Pft. MMT zrobiliście świństwo i próbujecie to zastąpić czymś robionym przez całkowicie nowych ludzi, z nową, niezbyt nośną koncepcją? Długo nie pociągnie, gwarantuję. Trzeba czegoś więcej niż tylko pomysłu i środków.

Ale, żeby nie było - Gratulacje i powodzenia :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Bardzo jestem zadowolony, że Why otrzymał szansę, bo pracując z nim w dziale można było się przekonać o jego zaangażowaniu. ;)

Powodzenia, Why i Wredny.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Wielkie dzięki za danie mi szansy, nie spodziewałem się :D

Powodzenia dla Wrednego oraz MPCNews, a także dzięki za wkład forum dla Gamusa i SSkorpiona :)

Opublikowano

Pamiętam jak tego Noobkillera wyrzucili z kidmoda, stare dzieje :D. Jak to nie Ty to sorki, tak jakoś mi się kojarzy :). Obojgu życzę powodzenia :).

#test @Antix still red? :(

Od dawna mowie że nie awansuje ale nikt nie słucha.

Co do tematu to gratulacje dla nowych i powodzenia, jeżeli czegoś nie wiecie to zawsze możecie napisac, postaram sie pomóc ;) 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

@Wredny­  bardzo mi się nie podoba jego poziom samouwielbienia. Ostatnio myślałem, że aż pierdolnę z krzesła jak to zobaczyłem. Takie trochę cwaniakarstwo 

Gratki @Why noopkje :3 Jak najbardziej zasłużona ranga

Szkoda bardzo @SsKoRpIoN a . Super w porząsiu osóbka. Bardzo przyjacielski, żartowniś. Bardzo mi cię będzie brakowało :]

Pamiętaj, cały czas jesteś mile widziany w naszym Private. Masz tam miejsce HONOROWE :)

Brakuje tutaj jeszcze @Antix a.  @ Antix i świat staje się piękniejszy 

9368_gold.png

Opublikowano

W najbliższym czasie pojawi się rekrutacja ;) Co do awansów to gratulacje!

Co ja co ale kolor rangi to paskudny jest. :|

Oczywiście mam nadzieję, że sposób koordynacji projektu, dobór ludzi i odgórne założenie, by rezultat pojawiał się w stałym odstępie czasu, czyli raz na dwa tygodnie przyniesie efekty w postaci osiągnięcia przydatności tej grupy na poziomie MGT, oraz jej docenienia. Jednym słowem trzymam za Was kciuki i chętnie pomogę.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Od dawna mowie że nie awansuje ale nikt nie słucha.

Co do tematu to gratulacje dla nowych i powodzenia, jeżeli czegoś nie wiecie to zawsze możecie napisac, postaram sie pomóc ;)

Ale powinieneś ziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...