Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowi Global Moderatorzy i MPC News!

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahahhahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahahahahahh o kurwa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Why na GM'ie, jaka beka XDDDDDDDDDDDD Gratuluje kretynowi który się na to zdecydował ;________;

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

lecz ja myślę, że Mastick i Wilczek też zasłużyli na GM :-

Na każdego przyjdzie czas.

1294477714-U1.png

Opublikowano

bauhahahahahahhahahaha A gdzie mój wilczus ? -.-

Nigdy nie dajecie szansy tym co na to zasługują... bo sa np z mniejszych działów albo przywracacie starych pierdzieli z przed lat a nowi moga sobie tylko pomarzyć o awansie a nie jeden zasłużył....  Moze tak raz byście zrobili jakaś ankiete ? zeby sprawdzić kogo ludzie by chcieli ? nie mowie ze tak ma byc ale wtedy może byłyby lepsze wybory i mniej hejtow ?

top Gratki dla nowych GM, powodzenia ;)

Opublikowano

Do osób które się dziwią dlaczego nie dostałem Elity. Nie zasłużyłem i tyle, a Wasze posty i tak nie zmienią decyzji Administracji.

Jeszcze raz wielkie dzięki.

Opublikowano

bauhahahahahahhahahaha A gdzie mój wilczus ? -.-

Nigdy nie dajecie szansy tym co na to zasługują... bo sa np z mniejszych działów albo przywracacie starych pierdzieli z przed lat a nowi moga sobie tylko pomarzyć o awansie a nie jeden zasłużył....  Moze tak raz byście zrobili jakaś ankiete ? zeby sprawdzić kogo ludzie by chcieli ? nie mowie ze tak ma byc ale wtedy może byłyby lepsze wybory i mniej hejtow ?

top Gratki dla nowych GM, powodzenia ;)

WarRock to największy fpsowy dział na forum, z niego wyszli chociażby Maniek, RMCF czy razor, więc nie wiem skąd ten argument. Na każdego przyjdzie czas, ja też myślałem, że Mastick wreszcie awansuje, ale trzeba poczekać jeszczę troszkę :)

@Gamus, dla mnie i dla ludzi i tak jesteś elitą.

Opublikowano

WarRock to największy fpsowy dział na forum, z niego wyszli chociażby Maniek, RMCF czy razor, więc nie wiem skąd ten argument. Na każdego przyjdzie czas, ja też myślałem, że Mastick wreszcie awansuje, ale trzeba poczekać jeszczę troszkę :)

@Gamus, dla mnie i dla ludzi i tak jesteś elitą.

Spokojnie, moja aktywność ostatnio jest mniejsza niż makina więc decyzja jak najbardziej słuszna.

Wielkie propsy, bo decyzja bardzo przemyślana. Obydwie godne osoby, obydwóch moich kolegów, powodzenia chłopaki :)

ex

Opublikowano

Gratulację:) 

Czekamy na nowych Administratorów ^^.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Graty!! ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ta gówno grupa skończy tak samo jak gazetki mpc, jak coddersi, jak moddersi, jak mentorzy, jak mmt.

tag masz racie fszysto sie kiedys konczy

NE8h1XT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...