Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona serwera NarniaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że coraz więcej osób próbuje sprzedać tą strone - nie interesuję mnie skąd mają - daje ją tylko dlatego żeby ludzie na niej nie zarabiali gdy nie nalezy do nich.

To jest ukryta treść, proszę
dl:

skan:

tabele do bazy:

skan:

jest to jedyna i prawdziwa strona która była używana na tamtym serwerze na początku 2013 (ostatni dump strony przed końcem serwera), serwer nalezał do mnie.

Nie dam zarobić ludziom na czymś co nie jest ich choć w dzisiejszych czasach coraz wiecej takich przypadków.

O ile pamiętam potrzeba było dodać jeszcze kolumne pin (int) w account ale nie chce mi się szukać tej tabelki więc sami dodajcie.

Z stroną róbcie co chcecie - czy ma luki czy nie ma tego nie wiem nigdy się jej nie przyglądałem.

Strone kodował welnes z którym nie mam już kontaktu - jeśli będzie chciał moge usunąć temat wstawiam ponieważ coraz więcej osób zaczyna ją selać i na niej zarabiać.

Grafika by skyne.

sygna1.png

Opublikowano

o.O chłopie :D

Kodowana przez Welnesa ?

Ciekawe czy jest tam ten sam bug co w stronie balantii ;x

tak przez welnesa, a grafika skyne - nie mam już z welnesem kontaktu i jeśli będzie chciał moge usunąć zawartość tematu, wstawiam bo od miesiaca juz ok. 8 osób ją sela i na niej zarabia...

sygna1.png

Opublikowano

o.O chłopie :D

Kodowana przez Welnesa ?

Ciekawe czy jest tam ten sam bug co w stronie balantii ;x

Tego pewnie sam Welnes nie wie :D tak samo jak Algoria. 

Opublikowano

Tego pewnie sam Welnes nie wie :D tak samo jak Algoria. 

Oj wie wie :D

Z tego co mi wiadomo to błąd na Algorii wyszedł dlatego że robione zostało wszystko w nocy i nie było go od początku tylko w trakcie się pojawił :D

Opublikowano

Ogólnie działa , dodałem ten web_pin w accoun (int) prawa 777 konta rejestruje prawidłowo lecz przy zalogowaniu zawsze wywala że złe hasło chociaz jest dobre, sprawdzałem rozne od 5 do 15 znakow nawet.

EDIT: nie wiem czy tak powinno być ale plik slogo.php jest pusty  wiec moze dlatego logowanie nie działa

Opublikowano

Ogólnie działa , dodałem ten web_pin w accoun (int) prawa 777 konta rejestruje prawidłowo lecz przy zalogowaniu zawsze wywala że złe hasło chociaz jest dobre, sprawdzałem rozne od 5 do 15 znakow nawet.

EDIT: nie wiem czy tak powinno być ale plik slogo.php jest pusty  wiec moze dlatego logowanie nie działa

też miałem na niej ten problem ale potem jakoś działało już, zbyt bardzo to ci nie pomoge bo zbytnio nie pamietam co wtedy robilem ale pamiętam ze na unixstorm w miare dobrze dzialala na innych hostingach nie próbowalem.

A strona to ostatni dump z 28 kwietnia 2013 gry serwer był zamknięty, wszystkie identyczne jak wtedy gdy działała na serwerze, jedynie wypakowana u mnie na kompie nic w niej nie zmienialem, przy wgrywaniu niestety wam nie pomoge.

sygna1.png

Opublikowano

też miałem na niej ten problem ale potem jakoś działało już, zbyt bardzo to ci nie pomoge bo zbytnio nie pamietam co wtedy robilem ale pamiętam ze na unixstorm w miare dobrze dzialala na innych hostingach nie próbowalem.

A strona to ostatni dump z 28 kwietnia 2013 gry serwer był zamknięty, wszystkie identyczne jak wtedy gdy działała na serwerze, jedynie wypakowana u mnie na kompie nic w niej nie zmienialem, przy wgrywaniu niestety wam nie pomoge.

Na unix wszystko działa :) tylko wywala na home, a potem odrazu loguje do kokpitu :)

Opublikowano

zapomniałem o jednym

tabela item specjalnie pod strone (potrzebna do działania IS)

jak znajde to dam wam może też gotowe account (z dodanym web_pin ale wątpie ze mam bo usuwałem w dzień kiedy serwer był zamknięty zeby nikt nie miał kont graczy z narnii hasla, e-maile etc a samemu nie mam czasu dodać i wrzucić choć to chwila) oraz przerobiona tabele log/log potrzebna do dzialania sprawdzania logow handlu w panelu admina.

sygna1.png

Opublikowano

Głupiś ty udostepniając tą stronę. Ale spoko będzie dla nich. Jak co tu Rk z *5. Chyba bd wiedział co to.

heavy metal GIF

Opublikowano

Głupiś ty udostepniając tą stronę. Ale spoko będzie dla nich. Jak co tu Rk z *5. Chyba bd wiedział co to.

Strona jest stara i ogólnie miała wiele błędów (głównie z operą związanych). A co do tego, skad to wiem ale kim jesteś to nie bardzo. ;p

sygna1.png

Opublikowano

Strona jest stara i ogólnie miała wiele błędów (głównie z operą związanych). A co do tego, skad to wiem ale kim jesteś to nie bardzo. ;p

Raczek . xD

A tak serio to ciekaw jestem jaką na Casti dałeś . Tą samą czy inną ?

heavy metal GIF

Opublikowano

strona nawet przyjemnie dla oka wygląda,

błędów większych nie znalazłem.

dzieki, wieli + dla Ciebie

Skrypt był przymulony, źle oparłem sobie silnik, w sensie, że źle go stworzyłem,ale przy małej liczbie odwiedzin to nieodczuwalne ;)

1384421583-U1041066.png

Opublikowano

Skrypt był przymulony, źle oparłem sobie silnik, w sensie, że źle go stworzyłem,ale przy małej liczbie odwiedzin to nieodczuwalne ;)

I tez źle troche działal na operze (pamiętasz chyba :P)

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...