Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs:go długi czas oczekiwania na mixy

SimplyGirl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj zakupiłam cs:go i mam takie pytanie..

ile może trwać oczekiwanie na mixa? bo czekam już od 40 minut i nic ;/

czy to jakiś problem z mojej strony czy po prostu tak długo się czeka? a może to zależy od farta? ;___;

dziękuję za każdą odpowiedź na poziomie C:

Opublikowano

Dzisiaj z kolegą szukaliśmy również gier rankingowych i przewidywany czas oczekiwania ciągle skakał w góre. Jak dochodził do 5 minut kolega resetował 2 razy i już było spoko.

graphic.png

Opublikowano

1. Ping ( w opcjach ustawiasz max dopuszczalny ping )

2. Ilość map na których chcecie grac

3. Wyszedł jakiś update którego nie masz (wyjdź z gry poczekaj aż się pobierze )

4. Ranga twoja i twoich kumpli (jesli z nimi grasz) są rożne i ciężko dla ciebie znaleźć mecz)

5. Tak jak kolega wyżej zbugowala się gra ( reset gry/steam )

Opublikowano

Ustawcie tylko 1-2 mapy to problemu nie będzie, w max 2 minutu powinno gre znaleźć.

Bzdura ... 2 minuty to jest max z jaka ja szukam mixa nie ważne ile map.... Więcej map szybciej zagrasz ( teoretycznie ) bo są brane pod uwaga umiejętności 

Opublikowano

Bzdura ... 2 minuty to jest max z jaka ja szukam mixa nie ważne ile map.... Więcej map szybciej zagrasz ( teoretycznie ) bo są brane pod uwaga umiejętności

Bzdury to ty opowiadasz, zawsze jak brałem kilka map, to mogłem nonstop czekać, a tak to DD2 i po 25s. są już teamy.

Opublikowano

Bzdury to ty opowiadasz, zawsze jak brałem kilka map, to mogłem nonstop czekać, a tak to DD2 i po 25s. są już teamy.

A jak wybierzesz dd2 i inferno to czekasz 2x dłużej ?!

Opublikowano

rób tak ze jak szukasz mixa to do 30sec max a potem restartuj wyszukiwanie bo poczekalnia czesto sie buguje a jak ma Ci znalesc mixa to znajdzie Ci w pierwszych sekundach.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...