Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić własny PrivSFGame?

damian09501

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie działają te lochy ; piekło, cyrk i 13 piętro.... pisze, że musze mieć do nich klucz o_O   Pomożecie?

Opublikowano

Mi nie działają te lochy ; piekło, cyrk i 13 piętro.... pisze, że musze mieć do nich klucz o_O   Pomożecie?

Dodasz sobie lochy przez sql?

Opublikowano

ja mam coś takiego:

904729a0aa4e1.gif

Nie działa coś ten twoj obrazek :)

To jest ukryta treść, proszę

Daje zarejestruj i zero reakcji. HELP

A w xampp włączyłeś MySQL? :l

Bo do localhost/phpmyadmin da się wejść na samym apache

Opublikowano

Mam tak:D

Nie wiem jedyne co mi na myśl przychodzi to w request.php sprawdz czy masz

$db = new PDO ( 'mysql:host=localhost;dbname=sfgame;charset=utf8', 'root', '');

ustawione tak jak ja ( linia 2573 )

Opublikowano
Błąd

MySQL zwrócił komunikat:

#2002 - Serwer nie odpowiada (lub gniazdo lokalnego serwera MySQL nie jest skonfigurowane poprawnie)
Połączenie dla użytkownika kontrolnego zdefiniowanego w pliku konfiguracyjnym nie powiodło się.

Pomoże ktoś:P ?
Opublikowano

Świetny poradnik zwłaszcza dla początkujących.

Ja mam już kompletny serwer:), arty, wieża, WC, lochy gildii, teraz robie wiedźmę.

Co zamierzasz z tym zrobić?:D

Opublikowano

ja mam coś takiego:

O właśnie mam identycznie :/

Błąd

MySQL zwrócił komunikat:

#2002 - Serwer nie odpowiada (lub gniazdo lokalnego serwera MySQL nie jest skonfigurowane poprawnie)
Połączenie dla użytkownika kontrolnego zdefiniowanego w pliku konfiguracyjnym nie powiodło się.

Pomoże ktoś :P ?

Masz wyłączone MySQL

Pomoże ktos? :X

Aha. I gdzie znajde możliwośc zmiany żeby w misjach nie było tylko jednoego moba który ma 102 lvl i 1hp?   :D

Opublikowano

Jak chce zmienić expa to szukam w request.php return ($lvl * 200); i wtedy są dwie te linijki tylko że jedna jest  : //    return ($lvl * 200);   zmienić w obydwóch?

Opublikowano

masz

return ($lvl * 200);

//     return ($lvl * 200);

a to // to jest nie interpretowane przez serwer bo ma // na początku to jest wartość podstawowa którą autor napisał, żeby było łatwiej :)

zmien w obu jak chcesz lecz to drugie nic nie da i nic nie zmieni

Opublikowano

Wiecie co zrobić żeby toaleta bogów i wieża działały ?

Opublikowano

Ja mam zawsze tak , że jak wkleje wszystkie pliki do htdocs to apache nie może się włączyć . A jak usune poprzednie pliki z htdocs i wkleje tylko te z sf to nie moge się zalogować do phpmyadmin.

nostaleh.png
Opublikowano

Mie sie cos zrypalo i lochy 10,11,... Wg nie dzialajo a i jaka jest najlepsza paczka serwerowa ? Ta od was czy ta z yt od tego kolesia z innego kraju :p ?

Opublikowano

@UP

Ja mam znowu problem :( lochy 10,11,12,13 nie dzialajo i wg w lochach 1-9 w niekturych np 7 nie widac backgrunda ( tla ) i tak samo nie widac ataku broni tego co leci od maga . Nastepnym bl. To to ze np jak podmienie bronie zamiast jakies na np 1056 ta serca to niewidac a opis jest . POMOCY !!!!

@UP

Ja mam znowu problem :( lochy 10,11,12,13 nie dzialajo i wg w lochach 1-9 w niekturych np 7 nie widac backgrunda ( tla ) i tak samo nie widac ataku broni tego co leci od maga . Nastepnym bl. To to ze np jak podmienie bronie zamiast jakies na np 1056 ta serca to niewidac a opis jest . POMOCY !!!!

@UP

@ref

Przepraszam wszystkich za spam !!

Powód : Pisalem przes tel i cos mi scielo sorka ludziska i moderat. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...