Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem z serwerem

madi206

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój problem polega na tym gdy wybiore serwer i połacze się z nim wywala mnie po 3 sek do wybru serwera  mam mam nowego patcha i wszystko powinno działać dobrze proszę o pomoc

Opublikowano

To zależy czy grasz na piracie czy na wersji kupionej.

Wersja płatna:

Osobiście nie miałem z nią styczności od pierwszego spotkania z tą grą - 10 lat temu. Ale myślę , że to może być wina albo Twojego internetu - porty chociażby , albo ich serwery.

(Tutaj nie bd się udzielał jakoś bardzo bo nie mam pojęcia co z płatną wersją , mogę spekulować jedynie)

Wersja piracka:

Jeśli problem występuje tutaj , to od razu mówię , że warto użyć Gareny (program do łączenia z serwerami z różnych gier) , program spisuje się świetnie . Sam z niego korzystałem i korzystam. Bez żadnych problemów , oczywiście nie łączy z oficjalnymi serwerami ale tu gra o  wiele więcej osób. Jeśli to nie rozwiąże problemu to mogą to być porty poblokowane ;/ 

A i od razu mówię , że mając oryginałkę można grać przez Garenę ;>

Pozdrawiam

Mojrzesz 

PS:W razie co PM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...