Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega.co.nz problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobieram po raz 2 plik powyżej 900 mb i znowu pobieranie stanęło w miejscy 99% co może być przyczyną? Korzystam z Mozilli firefox 3x nie mam zamiaru tego pobierać co zrobić jakieś rady?

Opublikowano

Z pobieraniem innych plików z tego serwisu też masz taki sam problem? Czy ogólnie każdy pobierany plik staje Ci na 99%(?), bo to by oznaczało infekcję. Możesz też ewentualnie sprawdzić na innej przeglądarce. A może plik pobierany jest przez antywirus rozpoznawany jako wirus? Poszukaj w kwarantannie.

Opublikowano

Hmm powiem tak małe pliki takie jak 30/50 mb pobiera normalnie a takie 800/900+ mb już stoi w miejscu pliki nie są zainfekowane na stronie na której był link był dany skan.

Opublikowano

Może to głupie, ale nie brakuje Ci miejsca na dysku?

Opublikowano

mega co nz działa tak, że plik po ściągnięciu jest jeszcze kopiowany. Jak masz wolny dysk to może to chwile trwać (2-3min?) i przez ten czas nie zauważysz żadnej różnicy w postępie. Napisz, czy czekasz przy tym troche czy jak.

Opublikowano

Jaki sality jak dzisiaj robiłem pełnego formata kompa każdą partycje. ;)

I tylko z mega.co.nz mi nie pobiera plików o takiej wadze. ;)

Dobra do zamknięcia poradziłem sb. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...