Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Tiaaa ....  Jak już mówiłem trzeba patrzeć na statystyki w grze bo numerki na karcie rzadko cokolwiek znaczą. Jak widać Lacazette jest lepszy praktycznie pod każdym względem. Zwłaszcza pomaga mu balans i zwinność, dzięki czemu lepiej utrzymuje się na nogach przy kontakcie. Ja BPL nie lubię, zrobiłem kilka składów i grało mi się tragicznie. W grze nawet Serie A ma ciekawszych i lepszych piłkarzy. W realu też uważam BPL za szajs, popatrz sobie ile angielskich zespołów gra w Europa League albo w Champions League :)

Z tym Mertsackerem to przesadziłem, ale Costę dogoni każdy dobry ŚO z tempem 70+, a drybling czy sztuczki odpadają bo Costa zakręca jak bombowiec. Grałem Jacksonem Martinezem z Porto i grało mi się dużo lepiej, ma 4* sztuczek i nie kosztuje 50k, tylko 2k :) Ale zawyżone ceny w BPL to już temat na osobną dyskusję.

http://www.futhead.com/15/players/1179/daniel-sturridge/compare/14-42203/

Edytowane przez kuba0329
Cuco lubi to
Opublikowano (edytowane)

costa na ps3 kosztuje 10k xD

to jaka liga jest dobra ? jak BPL jest taka slaba ?

w serii A nie ma takich zawodnikow jak

Aguero

Hazard

De Gea

Kompany

Toure

dobry przyklad tych literek na karcie to Arkadiusz Piech

na karcie tempo:86

w grze tempo:ponizej 70

Edytowane przez LOLIkxD
Opublikowano (edytowane)

Z tym Costą to przesadziłem 50k kosztowała jego karta 86 zaraz po wyjściu :P

W każdej lidze znajdzie się tańszy i często lepszy odpowiednik dla piłkarzy których wymieniłeś

Aguero >>> Lacazette, Doumbia, Tevez

Hazard >>> Reus(tańszy o 150k), Ribery(5* sztuczek) oraz Memphis Depay(również 5* sztuczek, kosztuje 4k), który stał się ostatnio moim ulubionym grajkiem

De Gea >>> Cóż, bramkarze w tej grze to porażka, ale Handanovic 84ovrl broni u mnie b. dobrze.

Kompany >>> Powiedz mi w czym Chiellini jest od niego gorszy? Ba, jest nawet lepszy bo ma dużo lepszą skoczność i jest minimalnie silniejszy. Tak samo Benatia czy Boateng biją belga na głowę.

Toure >>> Pogba którego nie trzeba przedstawiać, i za taką kasę można też kupić IF Guarina który czyści wszystko w środku pola i dodatkowo ma genialne strzały z daleka

No ale wciąż 99% graczy FUT to fanboje BPL, ja się do tego grona nie zaliczam. Najdroższa liga w grze i wcale nie jest taka rewelacyjna.

Edytowane przez kuba0329
Opublikowano

reus czy ribery

kto lepszy jako ls

ramires matuidi

rodriguez modric ?

Reus - lepsze podkręcenie piłki, tempo, strzały oraz rzuty wolne :D

Matuidi - tutaj przeważa Fizyczność oraz Obrona - reszta w miarę podobna. 

Rodriguez. 

­

Opublikowano

reus czy ribery

kto lepszy jako ls

ramires matuidi

rodriguez modric ?

Jak skillujesz to Ribery, a jak nie to Reus, praktycznie wszystkie staty lepsze + genialne wolne

Wybrałbym Ramiresa, najbardziej denerwujący pomocnik w grze, silny, wszystkich dogania

Modric na ŚP lub ŚPD, Rodriguez na ŚPO/ŚN

Opublikowano

Hazard, lepiej z podaniami, wrzutkami, Neymar to typowy strzelec do popisówek.

Grizmann, ogółem lepszy, gorszy pod względem krótkich podań.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano (edytowane)

Pique vs Mascherano

Obaj beznadziejni, ale z dwojga złego wybrałbym Pique ze względu na wzrost. Varane, Otamendi, Miranda, Godin, Mathieu, tylu dobrych obrońców w BBVA z tych tańszych.

Edytowane przez kuba0329
Opublikowano

Pique vs Mascherano

Pique - wszyscy mówią, że słabi, słabi ... Dla mnie jeden z lepszych obrońców BBVA - wysoki, przepycha się, dobre podania - jedyny minus to tempo - ale nadrabia przy stałych fragmentach gry - strzelając bramki :D

­

Opublikowano (edytowane)

No, do tego wysoka pracowitość w ataku i jeśli przeciwnik wyprowadzi kontrę Pique-Shakira siedzi gdzieś na połowie przeciwnika. Gdyby nie ta pracowitość Pique byłby całkiem ok.

Edytowane przez kuba0329
Opublikowano

lucas hulk ?

gundogan fernadinho

di maria i aguero czy grizmann 85 rodriguez

? n i spo

Hulk - potężne strzały! :D

Fernandino

Aguero  jako N

­

Opublikowano

reus hazard

aubameyang 81 benzema lewandowski lacazette ? a moze ktos inny do 400k

Reus jest wyśmienity, szybki, dobry drybling oraz te podkręcenie piłki. :D

Z tych co wymieniłeś polecam Aubameyang - bardzo szybki i "strzelny" napastnik. 

­

Opublikowano

oplaca sie ? jak wiadomo na lp ls jest ogromnie duzo ciekawych zawodnikow alr na pp ps podobaja mi sie tylko robben ale nie stac mnie 500k a dopiero co kupilem auba if i zamienilem gotze na de bruyne if 85 postanowilem wie dac na lewa reusa a na prawa riberiego no ale wtedy riberi ma 6zgr oplaca sie tak zrobic ? czy moze zbierac na robbena ?

Opublikowano

oplaca sie ? jak wiadomo na lp ls jest ogromnie duzo ciekawych zawodnikow alr na pp ps podobaja mi sie tylko robben ale nie stac mnie 500k a dopiero co kupilem auba if i zamienilem gotze na de bruyne if 85 postanowilem wie dac na lewa reusa a na prawa riberiego no ale wtedy riberi ma 6zgr oplaca sie tak zrobic ? czy moze zbierac na robbena ?

Nie graj LP na PP itd. Najlepiej jak zawodnicy mają 10/9 zgrania. Lepiej będzie jak dozbierasz 500k na Robbena. 

­

Opublikowano

Z menadżerem z francuskim menadżerem z Bundesligi będzie miał 7 zgrania.

Jak cały będzie miał 100, to dużej różnicy w grze nie będzie.

636451494245979649038.gif