Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przydatny poradnik, ale na przestarzałe pliki. Chyba każdy kto zamierza lub już tworzy swojego priva powinien wiedzieć co i gdzie, a nie zaglądać tutaj. ;P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to Ci nie działa? Albo źle podłączyłeś bazę danych albo masz pliki serwerowe gdzie przy rejestracji w  polu email podajesz emaila z końcówką @gmail.com

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam czarny obraz jak wchodze na localhost i link do naprawy nie działa ;x

Wgraj te pliki:

http://www.mpcforum.pl/topic/1405417-pliki-serwera-norisf/

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Na tych jak zeedytowałem EXP GOLD i % w gildii to wyskakuje czarny ekran ;x

Na jakim hostingu stawiasz? Postaw na blutu, oraz upewnij się, że na pewno wszystkie pliki wgrałeś. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

Opublikowano

Na jakim hostingu stawiasz? Postaw na blutu, oraz upewnij się, że na pewno wszystkie pliki wgrałeś. 

­

Biore phpmyadmin o ile się nie myle. Biore user_data i zmieniam exp etc... i potem czarny ekran ;x i wszystkie wgrałem :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mhm...

1. Jak i gdzie zmienić ilość zdobywanego złota, w misjach ?

2. Jak i gdzie zrobić tak, żeby do otwarcia lochów, potrzebne, by były klucze ?

3. Gdzie mogę ustawić % na epika w sklepach ?

4. Gdzie mogę ustawić % na epika w lochach ?

5. Jak i gdzie zmienić złoto i grzyby na start w GILDII ?

6. Jak i gdzie, zmienić czas oczekiwania na zakończenie się misji w karczmie ?

7. Jak i gdzie zmienić, napis ,, Shakes & Fidget '' ?

8. Jak dodać item shop ?

9. Jak dodać czat pod grą, lub w gildii ?

PROSZĘ, O DOKŁADNE WYJAŚNIENIE :) !

NAGRODA - limit like...

Opublikowano

Rozwaliło mnie "jak dodać itemshop". xD

Napisz, z 20h roboty nad autorskim css i skryptem.

W db w strukturze większość rzeczy i w req.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...