Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts.MPCforum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super pomysł! Mam nadzieję, że tym razem TS okaże się wielkim sukcesem :)

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z początku było fajnie, ale ze względu na kilka osób, odechciało mi się tam na dziś siedzieć. Ale po za tym jest spoko. ;)

To samo co Dektored. Posiedziałem 10 minut i poirytowałem się niedojrzałością niektórych osób 

Miyoshi lubi to

9368_gold.png

Opublikowano

Można tam poznać dużo forumowych sekretów. 

Przecieki, układy, polecam.

Oby nie, bo ostatnio na TS tak było sypane info, że to głowa mała 

9368_gold.png

Opublikowano

To samo co Dektored. Posiedziałem 10 minut i poirytowałem się niedojrzałością niektórych osób 

Oni myślą, że są wybitnie śmieszni, fajni i zabawni. Nawet nie dopuszczają do siebie wiadomości, że się ośmieszają, a swoim zachowaniem zniechęcają normalnych ludzi do użytkowania TS-a. (:

Pan Neoś lubi to
Opublikowano

Oni myślą, że są wybitnie śmieszni, fajni i zabawni. Nawet nie dopuszczają do siebie wiadomości, że się ośmieszają, a swoim zachowaniem zniechęcają normalnych ludzi do użytkowania TS-a. (:

A myślisz, że im wszystkim zależy na TS :P? Pewnie część z nich celowo odstrasza od TSa.

Opublikowano

Wystarczy zbanować i po problemie. ;) 

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie wydaje mi się, żeby zbanowanie w czymś pomogło. :P

Wystarczy siedzieć w gronie znajomych, a nie przypadkowych ludzi i jest spokój. :P

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Póki będziesz tak reagować na ich durne zaczepki dopóty będą to robić :). Nie rozumiem też sensu spinania się o coś takiego. Im bardziej się spinasz o to, tym bardziej dajesz im pretekst do tego, żeby dalej robili sobie jakieś tam żarciki. A to czy ts odstrasza innych to w sumie już jest problem administracji, a nie Twój xD.

jeszcze jest potrzebny minecraft mpcforum z geo na czele i show must go on!

Rozwaliło mnie to xD. NIe ma to jak potem mieć bekę z geo i kieszka i z ich spin :D

1334497071-U17330.png

Opublikowano (edytowane)

Rebbeka wbił na serwer. Perm ;o
Btw. jak wygląda sprawa z rebbeką w końcu?
To on zrobił? Bo podobno jego dane latały po necie (jakiś gość podesłał mi na fb xD)

Edytowane przez osa1022

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Po 1. technika weźcie jakiegoś, rangi trzeba zrobić, pozmieniać porty query, zabezpieczenia wgrać :). (Moge tym się zająć, 3 dni i po robocie) 

1390144171-U592769.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...