Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Od Rydza Dla Ludu Xd

Rydzyk

Zmiana Hotkeyów  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmienic ustawienia hotkey'sów?

• Po chuj? Przecie? dobrze jest
    • Tak zmie? te dziadowskie hotkeysy (mamo gdzie jest Page Up?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko na jakiej zasadzie dziala "1 BACKPACK MORE" bo mam wlaczona ta opcje ale ni cholery nie moge skumac jak wlaczyc ten sklep ;x

Wciskasz przycisk "/"

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej rydzyk a odpalac to mam przez rexignationa v2.3.3?? bo update byl i jeszcze jedno czy otwierac przez global unpacked czy dekaron exe?? prosze o odpowiedz ^ ^

Opublikowano

Mam maly problemik a dokladnie po zalaczeni DK przez Rexignation ( v.2.3.3) odpalam twojego hacka i proboje sie zalogowac lecz gdy juz wpisze password i dam OK gra mi sie wyancza. o.O

Prosze o pomoc.

Ps: Sorry za pisownie ale nie mam dobrej klawiatury. B)

Reality isn't kind. Everything doesn't work out the way you want it to.

Opublikowano

Sorka mógłbyś dodać oddzielnie No Agro dla mobów ja np nie ganiam na vacu sporo ludzi mijam i nie mam za to bana nawet z SS nic nie są w stanie mi udowodnić. Pozatym nie kraszuje mi na dungach a na vacu nadal z opcja anty dc ;P. Wiec jakby była możliwość dodania no agro byłbym bardzo wdzięczny

Opublikowano

Mi działają takie hacki jak:

1. Autopoty

2. Far Eye

3. Skill hack 1 [co do dwójki to nie mam jeszcze offsetu]

4. GM/DEV [nie robi dc aczkolwiek komend nie znam ;/ ]

5. Vac oraz Mob Speed

:)

Opublikowano

Napisałeś 2tematy na epvp, piszesz i tutaj... ech jak Ci tak bardzo zależy to poczytaj trochę o CE, offsetach bypassach i zrobisz sobie ;p

Opublikowano

Nie lubisz pomagać :D? Miałem nadzieje ze ktoś ma i by mi to zaoszczędziło sporo czasu. Interesuje mnie tylko non aggro i sill hacki.

Opublikowano

Lubię pomagać, ale nie lubię l33ch bazarków :D . Jeśli chodzi Ci o Perfect Non Aggro to akurat z niego nie korzystałem i nie wiem, ale non aggro zwyczajne korzysta z rexi ^^ Więc prawdopodobnie musimy czekac:)

Opublikowano

ELo wszystkim ;) Ktos tu wczesniej napisal ze mu dziala pare chakow ;P ... neiwiem dlaczego ale jak ja uruchomie gre z programikiem i wbije do serwerka ... zaznaczajac te haki co wymieniles wciaz dostaje DC mozna powiedziec .. .poprostu sie gra wylacza ;) dlaczego ? cos zmieniales ?? bo mi tam Vac styknie ;)

Opublikowano

Coś tu dużo pytań a mało odpowiedzi... :mellow:

Lecz trzeba być cierpliwym B)

Opublikowano

Elo.

Ja mialem ten problem po update. ale mialem starego trainera. sciagnelem teraz nowego i juz mnie nie wywala ale za to nie dzialaja wogule hacki. w trainerze sie uruchamiaja ale w grze nic sie nie dzieje.

WHY??

Opublikowano

Wiem czemu nie dzialaja...

Bo zle wlaczalem trainera. teraz jak wlaczylem trainera dopiero w momecie pojawienia sie ekranu logowania to wywalilo gre...

czyli znak ze hacki dzialaja ale Rexi 2.3.3 nie daje rady... Dobrze wnioskuje??

Jak zle to poprawcie mnie.

Opublikowano

mam kłopot kiedy wlaczam dekarona pzez rexignation (najnowszy )to włącza mi się gra i dochodzi do 60% to wtedy zacina mi się gra i nie moge nic zrobić !!! za pomoc z góry dziękuje

Opublikowano

Witam Nie umiem użyć tego Hacka ;/ włączam hacka nastepnie gre przez rexi ustawiam opcje ktore chce i nic klikajac num6 num5 itp zmieniam caly czas opcje klikajac good luck rowniez nic nie wiem co zrobic ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rydzyk jak byś mógł to zrób nowy Trainer do Global Dekarona żeby działały haki po action6

przynajmniej haki do expienia SPEED HACK NA MOBY ,

SPEED HACK POSTACI , WALL HACK , VAC HACK , 3in1 , 5+ Daje i wielkie dzięki

Opublikowano

BUAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA !!!

żal mi was wszystkich , wielcy hakerzy jeden z drugim kazdy czeka na gotowca ruszyc du** i zrobicie cos sami dla siebie , a haki sa dla ludzi ktorzy umieja tego uzywac dlatego mamy opinie na swiecie jaka mamy dobierze sie paru ludzi ktorzy uzywaja na beszczelu haki i sa z tego dumni a potem widza polaka inni to mysla ze wszyscy hakuja , idioci ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

towelie669 tak mi Cię żal, że poprostu brak słów jakbyś nie wiedział to MpcForum jest stroną na której pisze się o pomoc i o wiele innych rzeczy, między innymi ludzie dodają/uczą jak zrobić samemu Hacki aby pomoc innym. Więc zamknij się łaskawie bo mogę się założyć że nawet nie wiesz jak obsłużyć Cheat Engina a wyzywasz innych, że nic nie umieją.

Moge się równierz założyć, że ty też ściągnąłeś jakiś Hack lub go szukasz poniewarz wchodzisz na strony z Hackami :huh:

Ps: Ciebie nikt nie wyzwał więc nie wyzywaj innych bo nikt tu nie lubi dzieciaków B)

Opublikowano

No dobra wiem ze ludzie tylko daj daj daj to im kultury brakuje ale nie bądż taki jak oni bądż kultularny i nie wyzywaj :D;)

Opublikowano

Ogarnijcie się - poczytajcie 30min na epvp co i jak i będą Wam hacki smigac. Ja teraz mam tylko mały problem a mass spawnem w csv, skillhacki nie działają niestety, ale reszta praktycznie działa ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...