Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat do Gothic Multiplayer

SonicBombCheat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem GMP upadło z tymi aktualizacjami. Chcą bardziej zabezpieczyć grę, a pozwalają na coraz lepsze cheaty. Kiedy było Accrescere, a Espadre z TurboCheatem niszczyli serwery RP to się jeszcze dało grać. Teraz to maskara, a tym co czekają na cheaty, polecam wykorzystywać bugi.

yiWCsl1.png
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Proponuje zerknąć na ten skan. Nie wiem jak wy, ale ja tam wiry widzę.

To nie pobieraj.

Co do nowych haxów to niedługo zainstaluję gmp i zobaczę jak to teraz wygląda.

Opublikowano

Co za idiota, wiesz że psujesz tylko grę tymi cheatami pomyśl sobie że jak nie będzie admina to gracze sobie nie mogą pograć bo jakieś dziecko  będzie używać czitów to wtedy będzie twoja wina bo ty stworzyłeś ten syf

Opublikowano

Cheatować Gothic Multiplayer? :D Śmieszne. Przecież ta gra to tylko fajna jest dlatego, że porusza wyobraźnię i pozwala rozkminić, jak pewne rzeczy rozwiązać/zdobyć + prowadzić Role play z prawdziwego zdarzenia. CHeaty tylko psują grę. Ale jak mam oceniać sam temat, to w sumie dla cheaterów why not, byleby tego nie uruchamiali :D

Opublikowano

Jestem ciekaw jak się tworzy takie cheaty   nie to że chcę z nimi grać na serwerach poprostu jestem zaciekawiony <_<

W programie Cheat Engine/ArtMoney czy w innym znajdują tak zwane adresy(a bardziej szukają pointerów). Taki pointer umożliwia zmiane wartości np z 100hp na 200hp. Potem się pisze kod w programie(np. c++) i dodaje pointer. Robi się z niego trainer lub plik *.dll. I to cały proces tylko skrócony.

DMG Hack nadal fajnie działa, jednak szkoda, że nie ma arcasser(zapomniałem nazwy) na nowe gmp.

yiWCsl1.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Risen odlaczyl sie od Ojca Inicjatora (tworca GMP) i zalozyl swoje (G2MP), ktore jest czesto aktualizowane. Risen sam byl tworca jedynego cheat'a do GMP takze ciezko powiedziec czy ktos da rade obejsc obecne G2MP.

Opublikowano

Istnieje cheat, które modyfikuje statystyki ?

Pewnie, nawet ci dam adres bazowy i offsety - wklepujesz do cheat engine'a/ swojego hacka i masz : )

To jest ukryta treść, proszę

I offsety:

To jest ukryta treść, proszę

Jak widać, wszystko jest w pamięci bardzo blisko siebie - wystarczy znaleźć ten adres bazowy i znalezienie reszty offsetówto pestka : )

• 10 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...