Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie, będziecie też sprzedawać jakieś serwery głosowe np. Mumble, TS3? Czy może dodawać do pakietów serwera zakupionego ;)

Do hostingu będzie dodawane:

1. Serwery Counter Strike

2. Serwery TeamSpeak3

3, Serwery GTA

4, Możliwe kiedyś strony WWW.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jeszcze pytanie, będziecie też sprzedawać jakieś serwery głosowe np. Mumble, TS3? Czy może dodawać do pakietów serwera zakupionego ;)

Zrobimy pakiety gier, tzn np. Minecraft 100+ slotów i gratis ts i jakiś mały serwer www.

Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Opublikowano

Nie napisałem o pakietach ale możliwe że będzie wprowadzone, jeszcze się zobaczy. Dziś lub jutro zrobię spotkanie na TS hostingowym dla klientów którzy chcą dać swoje propozycje i dostać rabaty na serwery :) Wszystko będzie podane w nowej prezentacji.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Jedyne co jest "głupie" to tylko 50 % wpłaty na konto (sms) .

Dla nas wpływa jeszcze mniej po odprowadzeniu podatków. A hostingi ceny tak mają.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Jedyne co jest "głupie" to tylko 50 % wpłaty na konto (sms) .

:P pech może oni dostają 20% a hosting 30% lub odwrotnie :]

xTabwwt.png

Opublikowano

Skoro to jest głupie, to skorzystaj z przelewu/paypal. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Lecz chodzi mi o osoby, które nie mają takiej możliwości. Ja korzystam z przelewu, ale pomyślałem także o innych osobach .
Opublikowano

Lecz chodzi mi o osoby, które nie mają takiej możliwości. Ja korzystam z przelewu, ale pomyślałem także o innych osobach .

Chcesz mieć 100% do portfela to dajesz przelew brak tej możliwości to SmS lecz tutaj zabierają Nam 50% jako hostingowi.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Takie osoby czyli dzieci? Przelew można zrobić na poczcie, w pobliskim banku. Wszędzie. Jeszcze jest opcja "Mamo zrób przelewik". Pozdrawiamy FireHosting.pl team.
Opublikowano

Forum jak i TS będzie zrobiony jutro. Gdy będzie już TS3 jak i forum zrobimy pierwszy konkursik :) Jutro będzie też spotkanie z ludzmi którzy mają propozycje co do hostingu, za udział w spotkaniu na TS rozdawane będą rabaty na serwery !!

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Niby wszystko jest okej. Bo jest okej.

Ale jedyne co mi się lekko nie podoba, to to, że kusicie do siebie Tylko nowych klientów, a o starych zapominacie.

Oferujecie kody promocyjne, oczywiście dla pierwszego zamówienia serwer, nie można tym kodem ani opłacić serwera ani nic, Tylko zakupić nowy. Licytacje ustawiacie, dość ciekawa jest ta licytacja..

Ale nie ma nic ciekawego dla istniejących klientów, mających serwery i opłacających je od ostatniego czasu. 

sygnatura.png

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek.

Opublikowano

Niby wszystko jest okej. Bo jest okej.

Ale jedyne co mi się lekko nie podoba, to to, że kusicie do siebie Tylko nowych klientów, a o starych zapominacie.

Oferujecie kody promocyjne, oczywiście dla pierwszego zamówienia serwer, nie można tym kodem ani opłacić serwera ani nic, Tylko zakupić nowy. Licytacje ustawiacie, dość ciekawa jest ta licytacja..

Ale nie ma nic ciekawego dla istniejących klientów, mających serwery i opłacających je od ostatniego czasu.

Chyba opisujesz inny hosting. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.
Opublikowano

Hosting dość ciekawy, napewno skorzystam. :)

Zapraszamy. Właśnie robimy ts jak i forum. Jutro podam kody promocyjne.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Chetnie przyjme kody, poniewaz zaczynam serie MC i oczywiscie PingwinPack ;)

Opublikowano

dobry  hosting mialem serwer i nie bylo lagow

Dobrze piszesz hosting jest nowy ale już prawie skaczony z tego co ja wiem :]

xTabwwt.png

Opublikowano

Kapturku. Hosting nie jest aż taki nowy.

A ile ma :D bo pierwszy raz go widze :]

Kapturku. Hosting nie jest aż taki nowy.

A ile ma :D bo pierwszy raz go widze :] na rynku

xTabwwt.png

Opublikowano

Chetnie przyjme kody, poniewaz zaczynam serie MC i oczywiscie PingwinPack ;)

Forum będzie gotowe to dam na stronce 10kodów propocyjnych. Kto pierwszy ten lepszy :)

Potem przy zrobionym TS będzie to samo  z 5-10kodów i na tej samej zasadzie :)

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...