Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie forum, oraz wpłacanie pieniędzy przez usługę SMS?

Co do forum, mogę pozostać jakimś moderatorem, do pomocy ;)

Pozdrawiam!

Płatności sms są właśnie konfigurowane, gotowe w ciągu godziny. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.
  • Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Płatności sms są właśnie konfigurowane, gotowe w ciągu godziny. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

No to super :) Jakie są parametry maszyn, na których są serwery?

Opublikowano

32GB ram

Intel xeon e3-1240

Łącze 200mbps

Anty-ddos

DYSKI ssd 240GB - W TRYBIE mirror

Całkiem całkiem :]

a co do forum rozumiem jak bedzie all juz z hostingiem to bedzie robione forum?

xTabwwt.png

Opublikowano

Polecam hosting, właściciel jest uczciwy i szybko odpowiada na sprawy kierowane do niego. Strona wymaga kilku poprawek, ale już jest bardzo okej! :)

Opublikowano

Polecam hosting, właściciel jest uczciwy i szybko odpowiada na sprawy kierowane do niego. Strona wymaga kilku poprawek, ale już jest bardzo okej! :)

Każdy jest człowiekiem więc zawsze się dogadamy :) A dziękuję bardzo za polecenie.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Hosting jest boski! Na odpowiedź od BOK'u czekałem niecałe 2 minuty! :-)
Z _Piotr_'em można się dogadać, jest bardzo pomocny, w kilka minut pomógł mi wybrać korzystną dla mnie ofertę.
Polecam!!!

Hosting jest lepszy od innych które oferuję hosting serwerów Minecraft! ;-)

Opublikowano

Firehosting ma potencjał. Udała Wam się dobra reklama na mpc, nie zmarnujcie tego! Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

Opublikowano

Hosting jest boski! Na odpowiedź od BOK'u czekałem niecałe 2 minuty! :-)

Z _Piotr_'em można się dogadać, jest bardzo pomocny, w kilka minut pomógł mi wybrać korzystną dla mnie ofertę.

Polecam!!!

Hosting jest lepszy od innych które oferuję hosting serwerów Minecraft! ;-)

Staramy się aby każdy był zadowolony a inne hostingi tego nie oferują więc My chcemy mieć coś więcej :)

Firehosting ma potencjał. Udała Wam się dobra reklama na mpc, nie zmarnujcie tego! Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

Nie zmarnujemy jak widać przez cały czas pracujemy i udoskonalamy wszystko aby każdy był zadowolony.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Czemu jak mam serwer to jest wersja 1.5.2 ? -_-

Naciska Pan w panelu aktualizacja i wybiera jaka wersja Pana interesuje.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Bardzo podoba mi się ten hosting. Cały czas się rozwija. Teraz macie o wiele lepszy wygląd strony!

Polecam!

Już wprowadzone płatności SmS więc zapraszam do kupna serwerów. Piszcie propozycje na BOK co dodać lub zmienić.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Moim zdaniem to jest troche oszukane na tym FireHoscie niby te 32Gb a lagi sa przy 100 osobach,wiem bo sprawdzalem kolejna rzecz ktora spotkala mnie na tym Hostingu nie mila to byla wylaczona maszyna przez okres czasu (Gracze nie mogli wbijac na serwer poniewaz maszyna zostala wylaczona).Bardzo zawiodl mnie ten Hosting przynajmniej przez ten okres czasu co ja mialem tam serwer ;)

Opublikowano

Moim zdaniem to jest troche oszukane na tym FireHoscie niby te 32Gb a lagi sa przy 100 osobach,wiem bo sprawdzalem kolejna rzecz ktora spotkala mnie na tym Hostingu nie mila to byla wylaczona maszyna przez okres czasu (Gracze nie mogli wbijac na serwer poniewaz maszyna zostala wylaczona).Bardzo zawiodl mnie ten Hosting przynajmniej przez ten okres czasu co ja mialem tam serwer ;)

Napisz proszę kiedy testowałeś ten serwer?? Możliwe że jeszcze na starych maszynach które zmieniliśmy z powodu opisanego przez Pana lub przez zmianę panelu. Napisz kiedy testowałeś wtedy powiemy co było tego przyczyną.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Polecam hosting bardzo szybka pomoc nie spotkałem się z lagami

Czego więcej do życia

Staramy się aby klient nie czekał wieczności na pomoc.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie, będziecie też sprzedawać jakieś serwery głosowe np. Mumble, TS3? Czy może dodawać do pakietów serwera zakupionego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...