Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D3 parę pytań.

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, po dłuuugiej przerwie znowu zacząłem grać w D3 dzięki namowie kolegi i mam parę pytań dot. nowego contentu.

1. Jak teraz można zdobyć Piekłorodny Pierścień? Na stronie głównej pisze, żeby zabijać kluczników na poziomie inferno, ale teraz jest tylko normalny, wysoki, itd. 

2. Czy tylko mi się wydaję, czy przełom poziomów trudności jest ogromny? Na wysokim zabijam wszystko na 2-3 ciosy, a na trudnym ginę w parę sekund.

Opublikowano

1. Jak teraz można zdobyć Piekłorodny Pierścień? Na stronie głównej pisze, żeby zabijać kluczników na poziomie inferno, ale teraz jest tylko normalny, wysoki, itd. 

Jest tak samo jak wcześniej, ale nie wiem jak jest z % dropa na danym poziomie. 1 akt inny klucz, 2 akt jeszcze inny i 3 następny, a w 4 akcie po zabiciu klucznika wypada Ci losowy klucz z 3 aktów.

2. Czy tylko mi się wydaję, czy przełom poziomów trudności jest ogromny? Na wysokim zabijam wszystko na 2-3 ciosy, a na trudnym ginę w parę sekund.

Wydaje Ci się. Przed wprowadzeniem udręki, grałem maksymalnie na 4mp teraz bez problemu robię udrękę 6. Po kupieniu dodatku wygląda to zupełnie inaczej, bo mając 500k dps, 4kk wytrzymałości i 20k leczenia potrafie paść na udręce 2.

P.S gram wizardem, lvl 60 na starym buildzie był OP, teraz mająć 70 na nowym buildzie wykładam się czasami.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Odświeżam z kilkoma innymi pytaniami:

1. Czy klucze dropią tylko na tormencie teraz?

2. Czy wiadomo kiedy Blizz naprawi Chilltharę, żeby drop Bełkoczącego Klejnotu był możliwy?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...